Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan akarhat ilyen lány komoly kapcsolatot?
Van egy 23 éves barátnőm, akinek nem volt még kapcsolata. Kicsit hebrencs, lehet vele hülyéskedni, lehet vele komolyan is beszélgetni, de nem mindig, de negatív tulajdonsága továbbá, hogy nagyon makacs szeméyiség. A pasikról annyi elképzelése van, hogy maximum 25-30 éves legyen. Legyen ápolt, legyen humora, hűséges, ne udvaroljon mellette minden nőnek és ne legyen papucs.
Én próbálom biztatni, hogy biztos megtalálja majd az igazit, de már egyre inkább látom, hogy kezd magába fordulni. Tényleg nem lehet így komoly kapcsolata? Vagy magasak lennének az elvárásai?
Egyaltalan nem magas elvárások,a gond nem ebben keresendő. Bar meg nem kesett el semmivel sem. :)
Az en legjobb barátnőm 18 éves,szűz pedig gyönyörű(elfogultsag nélkül),baratja sem volt meg pedig mar szeretne,eszrevetelem szerint nála következők a problémák;
-Komolytalan,gyerekes pasik jönnek be neki(még ha huszonéves is az illeto,nem a kor teszi az embert).
-Ha nem felel meg az izlesenek a pasi külseje,az neki máris tabu(pedig nem egy felszines lány tényleg,csak ha nem erzi a vonzalmat akkor szoba se jöhet,pedig szemelyisegre lehet osszeillenenek)
-Hiába gyönyörű szép lány,valahogy hiányzik belőle a szexuális kisugarzas. Nem tud flortolni,kicsit kekeckedni marpedig egeszseges mertekben ezek a dolgok szükségesek szerintem. Kicsit aszexualisnak tartom,bar ezt meg sosem mondtam neki de ezt érzem rajta. Nem reszletezte de szerintem eleteben nem masztizott meg egy jot,nem ismeri a testét,sosem volt még orgazmusa,ezt viszont tőle tudom.
Bar ha majd szexel vegre egy jot,szerintem utána már(legalabbis remenykedek benne) helyre jon a libidoja. Azert lassuk be,18 evesen nem túl jo dolog,hogy valaki nem ismeri a testét,szexualis orientaltsagat.
Lehet hasonlo problémák vannak a te baratnod eseteben is. :)
3. válaszoló!
Szerintem átlagos külsejű.
Pasik tekintetében a külsőre csak annyi elvárása van, hogy rendezett legyen és ápolt. Tehát használjon valami parfümöt vagy sprayt, ne legyen sánta. Ne legyen egy elhízott disznó, illetve a cigányt se szeretne.
Itt is sorban jönnek hasonló kérdések, hogy xy-nak mik az elvárásai és a valóságban is sok ilyennel találkozok. És a felvázolt elvárások után, csodálkoznak, hogy nem találnak pasit-csajt.
A probléma elég egyszerű: Nem csak ezek az elvárások. Akárkivel beszéltem személyesen 1 órát, hirtelen még jött egy csomó elvárás, ami miatt nem találtak megfelelő párt.
A barátnőddel semmi baj, önmagában simán összejönne vele valószínűleg rengeteg pasi, de tartson egy kis önismeretet és gondolja át, hogy mik még az elvárásai és mit érez hátránynak a társkeresésben.
Ez egy ostoba! Már az is későn érő, aki 18 éves koráig egyedül van, hát még aki 23 már! Ennyi évesen már egy-két hosszabb kapcsolaton túl kéne lenni, mert mégis mi a fenét fog tudni nyújtani egy kapcsolatban ha a szociális érzéke hozzá és tapasztalata egy nagy büdös 0?! Még ha talál is egy balféket, akinek lenne türelme ehhez a szerencsétlen helyzethet, még azt is el fogja üldözni a modorával. 1-2 év pár nélkül is barommá teszi a csajokat, hát még sok év!
Meg a legszebb éveit pazarolja el! Az ilyenek hamarabb is hervadnak, szóval sok esélye nem lesz 25 évesen koravénkisasszonyként, összeforrt puncival és kiálhatatlan természettel. Ja meg persze az igényei...
"ne udvaroljon mellette minden nőnek"
Ez a legszebb! Egy normális pasi pont hogy udvarol, mert ettől lesz később férfi. Viszont a kedves barátnőd úgysem fog tudni mindent megadni a jövendőbelijének, ergo biztos hogy félre is fognak mellette kúrni. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!