Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly párkapcsolatban elő férfiak! Ti milyen részletességgel beszélitek meg a barátaitokkal a szexuális életeteket?
Mindenkit felpontozok, aki hasznos választ ad. Én nem ítélem el egyik oldalt se, csak kíváncsi vagyok. :)
Párom mesélte, hogy kérdezték tőle, hogy nálunk milyen a szex és állítólag csak annyit mondott, hogy "jó, meg szerencsére egyezik az igényünk mennyiségben és minőségben". Hiszem is, meg nem is igazából. :D
Sőt őrültem volna, ha egy kicsit fényez, mert itthon meg áradozik egyfolytában, hogy mennyire eszméletlenül jó velem. És szeretném, ha a barátai tudnák, hogy nincs elhanyagolva, jó kezekben van nálam. ;)
Amikor még én együtt voltam a barátommal,hát nem igazán úgy tervezte az első szexet, ahogy szerette volna. Ott vigasztalhattam az akció végén,higyje el nagyon is kívánom ezeket után is,most mi a gond.
Azt mondta ha magából indul ki meg a haverjaiból,akkor biztos elég részletesen beszámolok mindenről a barátnőimnek. Aztán mondtam ezt nagyon gyorsan felejtse el...
Szóval ők gondolom elég részletesen beleszoktam menni a témába...:D
Nő vagyok. Úgy sejtem, hogy a pasik gyakran beszélnek egymás között a szexről, de másképp mint a nők. A pasik inkább viccelődnek a témával meg dicsekszenek, ha van mivel, de nem elemzik a dolgokat. Ha problémájuk van, arról meg csak nagyon ritkán és nagyon bizalmas körben beszélnek. A nők ezzel szemben szívesen boncolgatják, analizálják a helyzetet, könnyebben beszélnek a problémákról is, és szívesen ellátják egymást tanácsokkal.
Nekem legalábbis ez az érzésem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!