Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szépségápolására szánt termékei mennyit vesznek el a közös kasszából egy párkapcsolatban?
Hát az attól függ, mik az igények.
Mert ha csak fodrászhoz jár, tusfürdőt, sampont vesz, meg körömlakkot, alapozót, ha elfogyott, akkor az egy 10-15e-ben megvan.
De ha még szoli, meg műkörmös, meg kozmetikus, meg high-end sminkcuccok, akkor a csillagos ég a határ, de szerintem ez olyan minimum 50e.
Én tök gazdaságos vagyok, nem járok szoliba, meg ilyenek, alapozót is csak kb fél évente veszek, ha elfogy, szóval átlagban megvagyok havi 7-8e-ből simán.
A Gizié 479 forintot, a Marié 24 657-et. A többi a kettő között van.
Ja, és a Gizi férjének a napi két üveg söre meg 12 620 forint.
Nyilván változó és nem lehet egyértelmű választ adni.
Nálam pl nem sokat fognak elvenni, hidratáló arckrémet és/vagy testápolót használok, (valami kommersz márkásat, nivea vagy dove stb, nem a legdrágábbat) egy bőrgyógyász által felírt kenőcsöt a pattanásaimra, és körömlakkot, és kb ennyi az, amit szépségápolásra költök.
Gondolom ez is csak egy újabb kérdés ahol lehet azon csámcsogni, hogy a nők mennyit költik a pasijuk pénzét, milyen pénzéhes mind, jujj.
22L
Én mindent a saját pénzemből veszek és fogok is.
Tényleg soktól függ, vannak akik több mindent igénylenek és vannak, akik nem.
Az előttem válaszoló 2 lány le is írta. Én sem tartok igényt szolira, nem járok manikűröshöz, kozmetikushoz.
Fodrászhoz is csak igazíttatni, de 2-3 havonta. Körömlakkokat, tusfürdőket, hajsamponokat, parfümöket, sminkeket megveszem, de igyekszem spórolni, velem sincs nagy gond.
Nekem a volt baratnom havi 30ezret minimum kikuncsorgott ilyenekre...
Pedikur,manikur,szolarium,fodrasz,kozmetikus,arcpakolas meg mit tudom en..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!