Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tudnátok ebben a tudatban boldogok lenni egy párkapcsolatban?
Egyrészt, sok minden változhat még addig. Mégiscsak egy év távlatról beszélünk. Az, hogy most mit mond, még változhat.
Másrészt, ha tényleg jó a kapcsolatotok, kitart addig, és neked sincs ellenedre, hogy egyetem után külföldre menj, akkor felesleges lenne felrúgni. Kössetek kompromisszumot. Halaszthatna pár évet a kimenetellel, esetleg te részt vehetnél az erasmus programban, hogy közel maradjatok...stb. Szóval, kommunikáljatok.
Ha viszont semmi kompromisszumot nem tudtok kötni, akkor jobb, ha elköszöntök egymástól.
Megértem a barátod, külföldön tényleg jobb. Viszont ha szeretek valakit és fontos nekem, akkor megpróbálnék kompromisszumot kötni, hogy neki is jó legyen. Vgay 4 évet még kibír és összeszorítja a fogát és gyűjt egy kis pénzt vagy kimegy és te is mész utána.
Erről nem beszéltetek, hogy veled mi lesz?
Ha fontos vagy neki, és nem csak egy "ürítőzsák", akkor nem megy ki.
Állj elé és közöld vele, hogy vagy itthon marad veled vagy távozzon az életedből.
Én biztos nem hagynám a páromat magára, mert szeretem mellette álomra hajtani a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!