Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Női szemmel az anime kinézetű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szemmel az anime kinézetű lányok irritálóak, vagy aranyosak?

Figyelt kérdés
[link]
2022. márc. 2. 15:47
A kérdező szavazást indított:
Nagyon idegesítőek, megragadtak 14 éves korban.
Szerintem aranyosak.
Egyéb (leírom kommentben)
39 szavazat
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 anonim ***** válasza:
89%

Engem az irritál, hogy mennyi idióta hím képes azért pénzt fizetni, mert cicapózban cukiskodik. Erre van kereslet, kihasználja, igaza van. Többet kaszál vele, mint óvónőként vagy a gyártósoron.

Az viszont elkeseritő, hogy mennyien tekintenek erre ideálként. Aztán csodálkozik, ha azért van egyedül, mert senkivel se kölcsönös a vonzalom, és puffog, hogy minden nő pénzéhes.

2022. márc. 2. 15:53
 2/71 anonim ***** válasza:
89%
Én se vagyok "átlagos" stílusú, de valamiért nagyon kínosnak tartom az ilyesmit. Mondjuk utcán szerintem nem sokan mászkálnak így, max az Onlyfans-es posztjaikhoz öltöznek be, hogy a nyomi gamer kockáknak, akik animeszereplőkre meg videojátekos karakterekre izgulnak, legyen mire kiverni.
2022. márc. 2. 16:09
 3/71 anonim ***** válasza:
74%

Női szemmel irritálóak.

Férfi szemmel, gondolom, dugnák ezeket a r*bket, de nem gondolnám, hogy valaki feleségül venne és gyerekeket akarna egy ilyen jellegű csajtól...

2022. márc. 2. 16:18
 4/71 anonim ***** válasza:
92%
Nem idegesít, csak nem értem a férfiakat.
 5/71 anonim ***** válasza:
94%
Cringe a jó szó. Ég a fejem.
 6/71 anonim ***** válasza:
7%
Mennyivel jobban néz ki egy lukas melegítőben egy gyk-s tehén, amelyiknek kibuggyan a háj az oldalán......
2022. márc. 2. 16:23
 7/71 anonim ***** válasza:
93%

Noi szemmel szerintem jol neznek ki, nekem bejon a stilus, szeretem a japan pop zenet, nem vagyok anime fan amugy (parom nez sokat, nagy ritkan nezek vele 1-1 reszt, meg gyerekkoromban neztem az eppen nepszerubbeket) es 80%-ban nem japan zeneket hallgatok, de ugy altalanossagban a japan kultura is az erdeklodesi korombe tartozik.

Aranyosnak nem mondanam oket, mert megis csak felnott nok, es mivel sokan OF-re gyartjak pl ezeket a tartalmakat, nem tudok rajuk olyan szot hasznalni, amit inkabb egy mosolygo negyevesre mondanek :D

2022. márc. 2. 16:30
 8/71 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A videón amúgy egy 21 éves nő, Lauren Burch van. Szerintem, férfi szemmel nagyon jól néz ki.
2022. márc. 2. 16:42
 9/71 anonim ***** válasza:
87%
Kicsit pedos sztem.
2022. márc. 2. 16:44
 10/71 anonim ***** válasza:
5%

#10 persze, pedos, mert mint köztudott, a gyerekeknek ekkora csöcse van

inkább fogyj le, te is nézhetnél ki így

2022. márc. 2. 16:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!