Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szemmel az anime kinézetű lányok irritálóak, vagy aranyosak?
Engem az irritál, hogy mennyi idióta hím képes azért pénzt fizetni, mert cicapózban cukiskodik. Erre van kereslet, kihasználja, igaza van. Többet kaszál vele, mint óvónőként vagy a gyártósoron.
Az viszont elkeseritő, hogy mennyien tekintenek erre ideálként. Aztán csodálkozik, ha azért van egyedül, mert senkivel se kölcsönös a vonzalom, és puffog, hogy minden nő pénzéhes.
Női szemmel irritálóak.
Férfi szemmel, gondolom, dugnák ezeket a r*bket, de nem gondolnám, hogy valaki feleségül venne és gyerekeket akarna egy ilyen jellegű csajtól...
Noi szemmel szerintem jol neznek ki, nekem bejon a stilus, szeretem a japan pop zenet, nem vagyok anime fan amugy (parom nez sokat, nagy ritkan nezek vele 1-1 reszt, meg gyerekkoromban neztem az eppen nepszerubbeket) es 80%-ban nem japan zeneket hallgatok, de ugy altalanossagban a japan kultura is az erdeklodesi korombe tartozik.
Aranyosnak nem mondanam oket, mert megis csak felnott nok, es mivel sokan OF-re gyartjak pl ezeket a tartalmakat, nem tudok rajuk olyan szot hasznalni, amit inkabb egy mosolygo negyevesre mondanek :D
#10 persze, pedos, mert mint köztudott, a gyerekeknek ekkora csöcse van
inkább fogyj le, te is nézhetnél ki így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!