Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Női szemmel az anime kinézetű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szemmel az anime kinézetű lányok irritálóak, vagy aranyosak?

Figyelt kérdés
[link]
2022. márc. 2. 15:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez egy felnőtthöz méltó normális viselkedés, akkor menjél le a boltba és viselkedj így te más emberek előtt. Nyávogjál, nyald a kezed, mint a macska, ha mosakszik, és beszélj olyan magas hangon, mintha a tökeid még nem szálltak volna le, stb. Gyerünk, bizonyítsd hogy ez nem full retardált viselkedés. Ja és am ha nem mész emberek közé hülyét csinálni magadból, az azt jelenti hogy csúnya vagy, nyaaa~
2022. márc. 2. 21:03
 42/71 A kérdező kommentje:

Az engem nem zavar ha lenézel. Mivel személyesen is ismerek innen nőket (az egyik pl. a Twitteren vinnyog) TUDOM, hogy milyenek járnak ide.

Azzal viszont, hogy pedofiloztál, megsértettél engem, meg Lauren összes követőjét, aki vonzónak tartja, ez több mint 1 millió ember. Sőt azokat a pasikat is, akiknek mondjuk ilyesmi felesége van.

Éppen ezért nem elégszem meg azzal, hogy jelentsem a válaszokat, (akkor csak törölnének) hanem majd meglátod mi lesz ennek a következménye.

2022. márc. 2. 21:04
 43/71 anonim ***** válasza:
100%
Hajjaj, mukimaki berágott.
2022. márc. 2. 21:07
 44/71 anonim ***** válasza:
100%
Én nem az a válaszoló vagyok, de rohadtul érdekel mi lesz a következménye, ne csigázz :D
2022. márc. 2. 21:09
 45/71 anonim ***** válasza:
100%

43

Ismerem ezt a következményekkel fenyegetőzést, mintha te valaki lennél itt az oldalon :) Nehogy te járj rosszul.

Semmi vállalhatatlant nem írt itt senki sem. A véleményünket írtuk le a pedofil kultúrának nevezett jelenségről, ami létezik, utánanézhetsz. Úgy legalizálják a pedofíliát hogy felnőttkorúak mórikálják magukat gügyögő, nyávogó, iskoláslánynak maszkírozva. Felnőtt, senkinek se lehet rá egy szava se elvileg.

Trágár szavakat se használt egyikünk se. Véleményünk meg lehet a jelenségről, továbbá arról is hogy ilyenekre gerjedő pasiból nem kérnénk.

2022. márc. 2. 21:10
 46/71 anonim ***** válasza:
100%

Én hívtalak pedonak, és tartom.

Mit csinálsz? Lerajzolsz és összefirkálsz?

2022. márc. 2. 21:11
 47/71 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom, hogy mi volt a valós célod ennek a kérdésnek a kiírásával, de ha nehezen tudsz elfogadni a tiédtől eltérő nézőpontokat, véleményeket, kritikát, és ezekre először sértegetéssel reagálsz, aztán már aljasnak nevezek itt hozzászólókat, meg a "A ti szemetek meg essen ki" szintre süllyedt rosszindulatú megjegyzések szakadnak ki belőled, akkor egyrészt nem biztos, hogy érdemes kérdést kiírnod, másrészt lehet, hogy érdemes lenne elgondolkoznod, hogy miért váltanak ki belőled ilyen intenzív indulatokat mások által megfogalmazott vélemények, kritikák, ha őszintén úgy érzed, hogy valóban nincsen semmi alapjuk.
2022. márc. 2. 21:17
 48/71 A kérdező kommentje:

Már igazoltam, hogy ennek a kérdésnek semmi köze nincs a pedofíliához, azon kívül, hogy szélsőségesen azt láttok bele. Ezt igazolja az is, hogy agymenésetek szerint az "aranyos" szó is pedós egy felnőtt nőre. Ezt is cáfoltam, Mex Deluxe példáján keresztül.

Ezeket a trükkötet tehát semmilyen normális ember nem veszi be. Lauren nem néz ki 10 éves iskoláslánynak, aki annak néz ki, annak a linkjét megadtam a 33-as kommentben. Lauren úgy néz ki, mint egy fiatal felnőtt anime lany, úgyhogy nekem van igazam. Ami itt zajlik, az haragos,(feltehetően maszkulin arcvonású) nők lejárató kampánya.

A szélsőséges belemagyarázást én is meg tudom csinálni. Ha például egy nő linkelne egy izmos, tetkós, kopasz pasit, akkor - fals érvekkel - bele tudnám magyarázni, hogy neki az agresszív srácok jönnek be. Ami nyilvánvalóan hazugság lenne. Ez csak kommunikációs trükk, és az érvelési technikák kifacsarásán múlik.

"Trágár szavakat se használt egyikünk se"

Az nem baj. Az én kommentem azért törölték, mert azt állítottam, - trágár szavak nélkül - hogy a nők benne vannak egyéjszakás kapcsolatokban, amiket aztán kimagyaráznak.

Az, hogy pedofiloztál, ennél súlyosabb rágalmazás, és ha nyilvánosan tetted volna, már becsületsértésért elvitettelek volna a rendőrséggel.

Szóval szerintem jó lenne, ha kicsit meghúznád magad, de látom, a női büszkeség nem csillapodik.

2022. márc. 2. 21:23
 49/71 anonim ***** válasza:
89%

Te kattant vagy. Ezen a fórumon napi szinten fantázialnak nemi erőszakról meg gyilkosságról a kedves felhasználók. Szerinted mennyire érdekli ez a rendőrséget?

Szóóóval még mindig nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a következmény, de azt hiszem te sem tudod, csak a szád nagy :(

2022. márc. 2. 21:26
 50/71 anonim ***** válasza:
91%
Remélem törlik ezt az egész szennyet. Amit ez a kérdező levág itt... Nyilvánvalóan nem normális.
2022. márc. 2. 21:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!