Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Női szemmel az anime kinézetű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szemmel az anime kinézetű lányok irritálóak, vagy aranyosak?

Figyelt kérdés
[link]
2022. márc. 2. 15:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
93%

Nyaaa~✊😻✊

kawaii vagyok, apuci???👅

Amúgy nem tudom mit vered magad úgy, mintha lenne esélyed náluk, vagy akár a kiélt fejű alkeszoknál...

2022. márc. 2. 17:51
 22/71 anonim ***** válasza:
0%
Verni valóak
2022. márc. 2. 18:08
 23/71 anonim ***** válasza:
93%

Az a beteges, hogy a felnőtt nő úgy viselkedik, mint egy kisgyerek, és úgy öltözik, mint egy kisgyerek. Iskoláslány szerkó, copfok, hülye grimaszok, pózok, pont mind-mind azt a szerepet hozza, amit a beteg pedofil hetai rajzfilmek kiskorú szereplői.

Mindezt azzal a tálalással, hogy ez elérhető, lehet valóságos is az, amire eddig a farkad verted.

Nincs ezzel baj, ők ebből élnek, ti meg a saját pénzetek költitek arra, hogy nézzétek. Hiába hiszed, hogy erre a nőre bárki is irigy. Mit irigyeljek tőle? Egy tucat perverzt, aki a videóira veri? Kelletek a fenének. 😂

Nagykorú, tudja, hogy mit csinál, önként teszi. Innentől kezdve egészségére.

2022. márc. 2. 18:13
 24/71 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan azért írtad ki ezt a kérdést, hogy itt vergődjetek, hogy a gyk-s nők (akiknek nem tetszik ez a stílus), mackónackós dagadékok? Mert ez a két variáció van?

Képzeld, nekem sem tetszik és soha nem néznék ki így. Nincs kék hajam, és nem veszek fel oldalt csíkos pitsagatyát haspólóval (max. edzeni) és ilyen combharisnyával. Sem dagadt, sem slampos nem vagyok, csak nem így öltözködöm és nincs extrém színű hajam.

Sportos alkatú, csinosan öltözködő, nőies nő vagyok.

2022. márc. 2. 18:15
 25/71 anonim ***** válasza:
28%

Amugy nem tudom, de en kislanykoromban nem jartam miniszoknyaban es combzokniban, szoval hiaba elmeletileg iskolaslany szerko, nekem nem egy kislany jut rola eszembe. Meretes tusvonalakat sem csinaltam magamnak kislanykent.

Mondjuk a hangot lehet annak gondolni, amit kiadnak, de ez meg mar ilyen japan cucc, ott a felnott nok is gyakran vekony hangon beszelnek, europai fullel tunik maximum kislanyvinnyogasnak.

2022. márc. 2. 18:21
 26/71 anonim ***** válasza:
79%

Nyilván nem aranyos. Egyébként az aranyos jelzővel magad ismered el a pedofilságodat, mert ilyet nem felnőtt nőkre mondunk, úgyhogy ez cink. Oké hogy húszéves, de gyerekekre jellemző külsőségekkel "hódít", kiket is? A pedókat, akik így legálisan kiélhetik a vágyaikat. Kellenétek ti a francnak.

A lányokról az a véleményem hogy ügyesek, és nagyon jól teszik hogy pénzt csinálnak a nyomorék, párkapcsolatra alkalmatlan lúzerekből. Inkább mint a fajtátokat az életben is elviselni, semmit se csinálva lehúznak titeket. Emelem a kalapom, komolyan. Jól teszik. Nektek jut valami élvezetféle, mert hús-vér nő úgyse, ők meg jól megélnek belőle, és nem kell együttélniük semmilyen ócska alakkal. Win-win :)

2022. márc. 2. 18:26
 27/71 anonim ***** válasza:
8%
huhh, sok lett itt a csúnya nő
2022. márc. 2. 19:01
 28/71 anonim ***** válasza:
90%
28 hát, ha az a szépség mércéje hogy hogy színes hajakat és ízléstelen, olcsó göncöket viselünk, totál virtuális lénnyé filterezzük magunkat és vinnyogunk mint egy 8 éves, akkor valóban sokan lehetünk csúnyák. Én legalábbis biztos hogy nagyon ronda vagyok 😔
2022. márc. 2. 19:04
 29/71 anonim ***** válasza:
100%

Én igazából csak azt nem értem, milyen jelentősége van annak, hogy mit gondolnak más nők egy ilyen stílusúról? Ha neked tetszik, legyen. Egyébként nyilvánvaló provokáció onnantól kezdve, hogy rajtuk kívül szerinted csak csúnya lehet egy nő. Max nem a te ízlésed, de továbbra is, mit számít mit gondolnak random, vadidegen nők a te nő ideálodról? Ez csak egyszerűen arra jó, hogy kiprovokáld, hogy egymást szidják. Ennyire unatkozol?

Lehet szép, és kívánatos valaki ilyen külsővel, és másmilyennel is.

2022. márc. 2. 19:41
 30/71 anonim ***** válasza:
100%
amúgy ezt én se értem, hogy mi értelme volt kiírni
2022. márc. 2. 19:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!