Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Női szemmel az anime kinézetű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szemmel az anime kinézetű lányok irritálóak, vagy aranyosak?

Figyelt kérdés
[link]
2022. márc. 2. 15:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 A kérdező kommentje:

Nem, nincs ebben semmi pedós. Maga az anime stílus nem (mind) gyerekeknek való, sőt, egy részük inkább felnőtteknek szól.

Másrészt Lauren anime cosplay nélkül is nagyon szép. Pont ezért áll neki jól ez a stílus.

Az átlag nő hülyén néz ki kék hajjal.

2022. márc. 2. 16:50
 12/71 A kérdező kommentje:

Csak az irigység beszél belőle... Mert ő nem néz ki jól.

2022. márc. 2. 16:50
 13/71 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de szinte bárki nézhet ki így. Pont azért, mert annyira mű az egész.

Mondjuk ez a fajta kontaktlencse jópofa, elkepesztő, mennyire megváltoztatja a külsőt.

[link]

Csöcsöt is tudsz akkorát venni, amekkorát akarsz:

[link]

[link]

Hajat, parókát, szempillát, mindent be tudsz szerezni pár euróért.

De ha nektek ez kell, mert ez tetszik, akkor ezt kapjátok.

2022. márc. 2. 17:12
 14/71 anonim ***** válasza:
100%
Ez általában kényszeres szerepjátszással fonódik össze, az illetőnek szinte a teljes személyisége kimerül abban, hogy ő az "anime-ember" és kész. Ez így gond.
2022. márc. 2. 17:17
 15/71 anonim ***** válasza:
100%

Jól néznek ki, azt pedig nem tudom hogy mennyire viselkednek éretten a való életben, de az h a neten úgy viselkednek mint egy szellemileg visszamaradt 10 éves gyerek, elég ciki.

Nem tudom, hogy kinek jön be ez...

2022. márc. 2. 17:18
 16/71 A kérdező kommentje:

Nem nézhet ki így bárki, mert egy ilyen stílushoz olyan külső kell, amin jól áll az anime lány szerep.

Csúnyácska goth/rocker lányok is szoktak maguknak ilyesmi stílust csinálni, de ők úgy néznek ki vele, mint egy bohóc.

2022. márc. 2. 17:19
 17/71 A kérdező kommentje:

Amúgy eszembe jutott, hogy Avril Lavigne-nak a "Hello kitty" című dalában is kicsit hasonló, animés stílusa volt. De neki ez jól állt:

[link]

Másnak nem biztos, hogy jól állna.

2022. márc. 2. 17:23
 18/71 anonim ***** válasza:
100%

Számomra se nem aranyosak, se nem idegesítőek. Nekem talán az infantilis szó írná le legjobban, amit képviselnek, de nyilván van rá fizetőképes kereslet a férfiak részéről, és könnyebb pénzkereset, mint sok más, a társadalom szempontjából nagyobb értéket képviselő tevékenység.

A videóban a lányt kb. 16-17 évesnek néztem, és ha az utcán látnák smink nélkül, és egyéb szempontból is természetes állapotában, valószínűleg a saját rajongóinak a 99 %-a sem ismerné fel.

Nekem is van amúgy némi pedós feelingje, vagy talán inkább "efebofília" a megfelelő szó.

2022. márc. 2. 17:28
 19/71 anonim ***** válasza:
93%

Mikor felnőtt férfiak kislánynak látszó nőkre verik, valami qrva nagy gáz van. Felőlem bármira izguljanak rá, és tudom, hogy manapság kezdik elfogadni a pedofíliát, de ez egy nagyon beteg dolog. Pont a nagy mellel szexualizálják őket. És igen, gyerekeknek is van nagy mellük, nekem 10 évesen nagyobb volt, mint a felnőtteknek.

De könnyű azt felbüfizni, hogy irigy, és nem foglalkozni vele.

2022. márc. 2. 17:29
 20/71 A kérdező kommentje:

A videóban szereplő lány nem kislányos, hanem a korának megfelelően, 21 évesnek néz ki. Az, hogy vannak, kiélt fejű, alkoholista 21 évesek, akik 30-nak néznek ki, ezt az igazságot nem csökkentti. Semmi kislányos nincs benne, nézd meg a többi videóját, milyen alakja van.

Viszont az alábbi videóban van egy lány (4:05-nél) aki tényleg kislányos:

[link]

Szerintem inkább az a beteges, hogy irigy nők odáig elmennek, hogy már egy 20 év körüli, fiatalos nőhöz való vonzódást is pedofíliának látnak.

2022. márc. 2. 17:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!