Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 évig dolgoztam prostituáltként. Visszatérhetek a régi önmagamhoz? Hogyan?
Ezt az időszakomat megelőzően imádtam a szexet, és szerettem flörtölni, ismerkedni, randizni. Alapvetően egy vidám, szenvedélyes lány voltam.
Aztán elkezdtem ezt.... a 2. de inkább a 3. évre eljutottam odáig, hogy a szex iránt minden érdeklődésem elveszett, mondhatni megutáltam. Nem tudom élvezni, és el sem tudom képzelni, hogy valaha fogom tudni. Jelenleg a gondolattól is, hogy egy férfi hozzám ér összerezzenek..
Még csak 28 éves vagyok, ezt az időszakom lezártam, már nem tudom tovább csinálni. De nem szeretném lezárni ennyivel magam, a lehetőséget hogy ugyan úgy fogom szeretni a testi kapcsolatot, mint régebben.
Ez már lehetetlen?
Kedves kérdező,amíg nem mondtad ezt a folytatást egész szimpatikus voltál,
most már egyáltalán nem...Nem akarod te ezt abbahagyni,ha még bírod gyomorral továbbra is..Pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!