Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 évig dolgoztam prostituáltké...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 évig dolgoztam prostituáltként. Visszatérhetek a régi önmagamhoz? Hogyan?

Figyelt kérdés

Ezt az időszakomat megelőzően imádtam a szexet, és szerettem flörtölni, ismerkedni, randizni. Alapvetően egy vidám, szenvedélyes lány voltam.

Aztán elkezdtem ezt.... a 2. de inkább a 3. évre eljutottam odáig, hogy a szex iránt minden érdeklődésem elveszett, mondhatni megutáltam. Nem tudom élvezni, és el sem tudom képzelni, hogy valaha fogom tudni. Jelenleg a gondolattól is, hogy egy férfi hozzám ér összerezzenek..

Még csak 28 éves vagyok, ezt az időszakom lezártam, már nem tudom tovább csinálni. De nem szeretném lezárni ennyivel magam, a lehetőséget hogy ugyan úgy fogom szeretni a testi kapcsolatot, mint régebben.

Ez már lehetetlen?

2021. dec. 19. 19:27
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
74%

Kedves kérdező!

Nagyon kíváncsi lennék a történetedre akár privátban is.

Nagyon sok itt a frusztrált ember, aki könnyen köpköd névtelenül, de jól teszed, hogy nem veszed magadra, nem tettél semmi rosszat mással. Csak sajnos magaddal. Úgy megmutatnám ezt a kérdést minden lánynak, aki ezen töri a fejét, hogy gondolja át jobban. Csak az együttérzésemet tudom adni, mert szerencsére nem voltam ilyen helyzetben.

De a kommentjeid alapján az jött le, hogy kicsit kiábrándultál a férfiakból, szándékaikból, a szexualitásból. Javíts ki, ha másképp értelmezem. Szóval arra gondolok, hogy talán először barátilag, teljesen aszexuálisan kéne férfiakkal szocializálódnod újra. Vagyis baráti társaság, haverok, bármiféle szexuális, romantikus felhang nélkül. Hogy lásd újra az emberi, szerethető oldalukat, és egy-egy baráti vagy udvarias gesztus kellemes legyen, ne összerezzenés.

Ezután a többiek már írtak tanácsokat a romantikus kapcsolatokhoz. Én csak beszúrnám elé ezt a baráti részt, hogy lásd újra az intellektuális, érzelmes, humoros oldalukat, hogy jó társaság, emberek és ők is embernek kezelnek téged (nem mint itt egyesek).

Emellett persze szakember segíthet. Ne siettesd vagy erőltesd a dolgokat. Ne várd el magadtól, hogy ekkorra meg akkorra az kell, hogy legyen.

Először érezd jól magad emberek között, férfiak között. Esetleg ezzel párhuzamosan kényeztesd magad, a tested, fedezd fel újra, mi esik jól. De akár egy masszázs jól jöhet (pl először nő, aztán férfi). A lényeg az aszexuális, kellemes érintés. Tudd fogadni a szeretetet, szeretetteli érintést a barátaidtól.

De ezt is érdemes talán fokozatosan felépíteni, először nyugodtan zárd el a tested, tedd újra a magadévá, priváttá. Utána annyit és annak engedj, amennyi jól esik, szép lassan, engedd meg magadnak, hogy türelmes vagy, várd meg, míg vágysz rá. Szabd meg újra a határaid. Éld meg azt, hogy a tested csak a tiéd. És ha valakinek megengeded, hogy hozzád érjen, az csak akkor történjen, ha te is akarod, vágysz rá, jól esik. Vedd birtokba a tested.

Összefoglalva: lelkileg barátkozz, lásd meg újra a férfiakban az értékeket, érezd jól magad velük, a társaságukat élvezd.

Testileg pedig vedd vissza a tested, szabj határokat, és innentől fogva csak olyan érintéseket engedj meg bárkitől, amik jól esnek. Szeresd, kényeztesd a tested.

És szakember+türelem.

2021. dec. 20. 23:17
 42/63 anonim ***** válasza:
87%
Én is együttérzek veled! Sok itt a megkeseredett pasi, akinek az minden öröme, ha belerúghat egy nőbe. Ne foglalkozz velük, mi is próbáljuk ignorálni. Szakembert javaslok, mert ezt a lelki sérülést egyedül szerintem nem fogod feldolgozni.
2021. dec. 20. 23:28
 43/63 anonim ***** válasza:
81%

Hidd el, én pontosan értem a problémádat. Persze minden eset más, nincsenek egységes receptek, de a helyzet koránt sem reménytelen.Minden esélyed megvan arra, hogy visszatérj a régi életedhez. Csak türelmesnek kell lenned, és hinned kell benne. És ami a legfontosabb: soha ne sürgesd, ne görcsölj rá, majd jön amikor itt lesz az ideje. Mindenkinél más, lehet hogy hónapok, lehet hogy évek, de van időd. A legjobb, ha kicsit félreteszed, más dolgokra koncentrálsz (tanulj, dolgozz, utazgass, merülj bele a hobbijaidba, sportolj, stb), és engedd ezt el egy kicsit.

Minden rendbe jön. Én tudom, milyen ez.

2021. dec. 21. 08:13
 44/63 anonim ***** válasza:
26%
Eladtad magad, mégis mit vártál? Megdugtak mert ki fizették, neked meg jól jött a pénz. Ezt a helyzetet előtte kellett volna felmérni. Nagyon sok idő lesz, de az is lehet hogy soha nem leszel már a régi. Ez a valamit, valamiért esete.
2021. dec. 25. 10:23
 45/63 anonim válasza:
55%
Úristen, velem ugyanez történt! Pár éve már így van. Nem jött helyre a dolog, sőt egyre jobban azt érzem, hogy soha èletemben nem akarok már szexelni, nincs szükségem rá egyáltalàn, nem is szoktam. Azt hittem az öregedes miatt+ a néhány év prostiság miatt.
2021. dec. 27. 18:52
 46/63 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Hónapok teltek el a kérdésed kiírása óta? Azóta javult a közérzeted/lelkivilágod? Esetleg felkerestél egy szakembert?

2022. ápr. 10. 18:24
 47/63 anonim ***** válasza:
8%
elsődlegesen tudatnod kell magaddal, hogy a legerkölcstelenebb dolgot csináltad amit egy nő tehet..Aztán elkezdesz járni templomba hetente 2xer és imádkozol a megváltásért.
2022. ápr. 12. 14:26
 48/63 anonim ***** válasza:
10%
Kérdezőnek gondolom mindenki csúnya/bunkó/antitálentum aki nem Richard Gere volt a micsoda nőből. Nem az a nehéz, hogy újra legyen kedved a szexhez hanem megszokni azt hogy normál munkavállalóként az eddigi pénz töredékéért is izzadni kell
2022. ápr. 12. 15:21
 49/63 anonim ***** válasza:
85%
A két utolsó kommentelonek üzenem, hogy igazi senkihaziak vagytok. Nevtelenul belerugtok egy onmagat kereső, sérült nőbe. Ez aztán roppant batorsagrol és ferfiassagrol árulkodik. A kerdezonek pedig azt üzenem, hogy jarjon emelt fovel és menjen a tukorbe nézni. Büszke lehet magára, amiért egy ilyen meltatlan elethelyzeten képes volt felulemelkedni. Vegtelen turelmet és kitartást kívánok egy szebb és boldogabb elethez. 30/f
2022. ápr. 12. 18:15
 50/63 anonim ***** válasza:
27%
49 te meg egy igazi bétaboy vagy. Az én családomban miért nem csinálta senki mikor nemre korra tekintet nélkül ki lettek rúgva a munkahelyükről válság alatt? Tán mert elmentek diplomával,versenyszférás tapasztalattal állateledel boltba eladónak majd visszatértek a szakmába amint lehetőség volt?! Ha nem írom ide a nevemet címem tb számomat adóazonosító jelemet attól még ez a szituáció nem lesz olyan amibe bárki kerülhet másik út híján. Te tutujgathatod azt remélve hátha összejön veled hálából (mert nagyon muszáj volt odaírnod hogy 30f), de a védőburkot le kell bontani mert ha nem edződik, akkor az első főnöki letolás után feladja és visszatér
2022. ápr. 12. 21:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!