Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 évig dolgoztam prostituáltké...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 évig dolgoztam prostituáltként. Visszatérhetek a régi önmagamhoz? Hogyan?

Figyelt kérdés

Ezt az időszakomat megelőzően imádtam a szexet, és szerettem flörtölni, ismerkedni, randizni. Alapvetően egy vidám, szenvedélyes lány voltam.

Aztán elkezdtem ezt.... a 2. de inkább a 3. évre eljutottam odáig, hogy a szex iránt minden érdeklődésem elveszett, mondhatni megutáltam. Nem tudom élvezni, és el sem tudom képzelni, hogy valaha fogom tudni. Jelenleg a gondolattól is, hogy egy férfi hozzám ér összerezzenek..

Még csak 28 éves vagyok, ezt az időszakom lezártam, már nem tudom tovább csinálni. De nem szeretném lezárni ennyivel magam, a lehetőséget hogy ugyan úgy fogom szeretni a testi kapcsolatot, mint régebben.

Ez már lehetetlen?

2021. dec. 19. 19:27
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
40%
30 Totálisan igazad van! Ugyan ez van akkor is ha a nő 150 kilós mert igénytelen és lusta de ott is védik meg biztatják csak így tovább! Ha egy nő lakik mamahotelbe azzal semmi gond nincs mert úgy is a férfi dolga ,ha a férfi lakik otthon akkor már egyből egy utólsó lúzer aki csak eltartatja magát! Szóval sajnos ilyenek lettek a nők , pont arra valók mint amit a kérdező is csinált semmi többre!
2021. dec. 20. 13:53
 32/63 anonim ***** válasza:
64%

#31: Volt egy kérdés, ahol a férfi leírta normálisan, hogy a felesége durván elhízott és lusta lett, pedig ő segítene rajta. Jöttek ám nőktől a válaszok, hogy szegény feleség, biztos problémája van, a férj nem törődik vele...

Másnap jött egy kérdés, ahol kb fordítva volt a szitu és a feleség nem is akart segíteni. Jöttek ám a női válaszok, hogy hát igen, a lusta férfi milyen rossz és ő tehet mindenről...

Szóval, na. Valószínűleg az itteni nőket nem az eszükért szeretik és nem véletlen, hogy egész nap itt lógnak, ahol a válaszaik többsége abból áll, hogy a férfiaknak beszólnak, a nőket meg istenítik minden témában.

Ja és vitában a fegyverük csak a piros kéz nyomkodása és az, hogy mindenkire ráhúzzák, hogy incel. Megmutattam a barátnőmnek és pár lány barátomnak az itteni női válaszokat. Nem akarták elhinni, hogy ezeket komolyan írták...

2021. dec. 20. 13:58
 33/63 anonim ***** válasza:
17%
Nagyon igaz megint amit írtál ment a zöld 👍!
2021. dec. 20. 14:26
 34/63 anonim ***** válasza:
39%
#33: Köszi, neked is! Az egyik érintett amúgy nagyon nyomkodja a piros kezecskéket, de írásra sem képes... :D
2021. dec. 20. 14:28
 35/63 anonim ***** válasza:
23%
#35: Tényleg ez a vicces bennük, hogy képtelenek egy épkézláb érvet összerakni és elhiszik, hogy igazuk van. Úgy megnéznék élőben pár itteni nőt. Szerintem többségükhöz nem igazán nyúl férfi. :(
2021. dec. 20. 14:37
 36/63 anonim ***** válasza:
21%
Hát én inkább nem nézném meg őket mert szerintem elkapna a hányinger ahogy meglatnám ! 😁
2021. dec. 20. 14:40
 37/63 anonim ***** válasza:
36%
24, 27 a beépitett mangina simp aki lepontozgat mindenkit mert nehogymá kilegyen mondva h egy exku.va nem kell senkinek
2021. dec. 20. 16:49
 38/63 anonim ***** válasza:
14%
Örülök a válaszaitoknak, mert sokszor az embernek már a hócipője tele van azzal, amit leírtatok.
2021. dec. 20. 18:36
 39/63 A kérdező kommentje:

Néhányan magukra ismertek az "öreg/bunkó/csúnya, szexuálisan antitálentum férfiak" megjegyzésemmel..... Bocsánat. Nem akartam megbántani senkit.

Gyilkos lennék? Ilyet leírsz Te mi vagy?

"egy exku.va nem kell senkinek"

Ha személyesen ismernél, engem vagy hasonló lányokat, magad lennél a legjobban meglepve!

2021. dec. 20. 22:50
 40/63 A kérdező kommentje:

A kérdés nem arról szólt, hogy én kellek-e bárkinek (mert az nem kérdés!) hanem hogy nekem kellhet-e még férfi.

Köszönöm a válaszokat. Én nem pontoztam le/fel senkit.

2021. dec. 20. 22:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!