Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 évig dolgoztam prostituáltként. Visszatérhetek a régi önmagamhoz? Hogyan?
Ezt az időszakomat megelőzően imádtam a szexet, és szerettem flörtölni, ismerkedni, randizni. Alapvetően egy vidám, szenvedélyes lány voltam.
Aztán elkezdtem ezt.... a 2. de inkább a 3. évre eljutottam odáig, hogy a szex iránt minden érdeklődésem elveszett, mondhatni megutáltam. Nem tudom élvezni, és el sem tudom képzelni, hogy valaha fogom tudni. Jelenleg a gondolattól is, hogy egy férfi hozzám ér összerezzenek..
Még csak 28 éves vagyok, ezt az időszakom lezártam, már nem tudom tovább csinálni. De nem szeretném lezárni ennyivel magam, a lehetőséget hogy ugyan úgy fogom szeretni a testi kapcsolatot, mint régebben.
Ez már lehetetlen?
#9: Miért, hazudjak? Eleve ott kezdődik egy ilyen jellegű dolog kezelése, hogy nem keltenek az emberekben hamis reményeket, hanem reálisan felfestik a helyzetük.
A sérülés meg nem attól függ, hogy erőltetjük vagy sem. Volt 1-2 lány, akit ismertem/ismerek. Volt, aki beleélte magát, hogy hamar helyrejön. Na, ők zuhantak utána vissza a legmélyebbre.
De, majd a kedvedért legközelebb hazudok, had járjon így más is.
A spenótos példa nagyon jó.
A probléma ott lehet, hogy szinte kivétel nélkül gusztustalan/nagyon öreg/lekezelő/durva/bunkó/csúnya, szexuálisan antitálentum férfiakkal voltam, akikben egy volt közös: a szenvedély teljes hiánya. Illetve az érzés utána, hogy valamit "elvett" belőlem..... nem tudom megfogalmazni mit is, talán méltóságnak hívják.
Nehezen tudom elhinni, sőt egyáltalán nem tudom elhinni, hogy lehet ez más is. Ez pedig nem kell.
...szinte kivétel nélkül ...
Naponta 3-4 vendég és hetente 1 közülük az általad említett kedves, vonzó férfi, aki épp nem akar udvarolni és azért jött hozzám. Volt, de minimális.
Mennyien lehetnek hasonló cipőben.
Az is lehet egymásnak is tudnátok erőt adni.
Amint írtam, elég jó lenne a hagyományos együttléthez is, de éppen nincs kedve megfutni a tiszteletköröket.
Egyébként meg manapság elég sokan fizetni kénytelenek, mert brutálisan eltorzult a párkapcsolati piac.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!