Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 évig dolgoztam prostituáltként. Visszatérhetek a régi önmagamhoz? Hogyan?
Ezt az időszakomat megelőzően imádtam a szexet, és szerettem flörtölni, ismerkedni, randizni. Alapvetően egy vidám, szenvedélyes lány voltam.
Aztán elkezdtem ezt.... a 2. de inkább a 3. évre eljutottam odáig, hogy a szex iránt minden érdeklődésem elveszett, mondhatni megutáltam. Nem tudom élvezni, és el sem tudom képzelni, hogy valaha fogom tudni. Jelenleg a gondolattól is, hogy egy férfi hozzám ér összerezzenek..
Még csak 28 éves vagyok, ezt az időszakom lezártam, már nem tudom tovább csinálni. De nem szeretném lezárni ennyivel magam, a lehetőséget hogy ugyan úgy fogom szeretni a testi kapcsolatot, mint régebben.
Ez már lehetetlen?
50-es. Óriási tévedésben vagy. Minden általam írt komment után feltüntetem az életkorom és a nemem. Magam is a versenyszférában dolgozom - tudom mi a pálya. A kommentedből semminemű empátia nem olvasható ki.
Elhiszem, hogy a családtagjaid képesek voltak így helytállni. Szép teljesítmény. Azt kellene elfogadnod, hogy mindannyian mások vagyunk. Örökölt sorsaink vannak, más szocializációs mintákkal és életutakkal. Nem mindenki számára adatik meg a racionális döntés meghozatala. Vagy nem elsőre.
Ha azt képzeled, hogy kegyelempuncira vágyom, akkor tévedsz. Minden elesett, a sorsán változtatni akaró embert legalább szavak szintjén igyekszem biztatni. Ha segíteni nem tudsz, legalább ne rúgj bele. 30/f
Végül nem szálltam ki, anyagi okok miatt - csináltam egy rossz befektetést, amivel egyenlőre úgy tűnik vesztettem 3-4 millió forintot. Ezt vissza kell hoznom.
Az változatlan, hogy akik jönnek hozzám, azok borzasztó rondák/öregek/bunkók. Hátradőlnek, mint egy fadarab és 45-50 percen keresztül mozdulatlanul várják, hogy elélvezzenek. Nulla szenvedély, nulla szex kultúra. Nagyon kiábrándító.
Közben megismerkedtem valakivel.
Ő jó a szexben, vonzódom hozzá, ügyes, nagyon ügyes az ágyban.
Ő kompenzál.
Azt tervezem, hogy május végéig csinálom még, addigra az anyagi veszteségem visszahozom.
Jaj, ne csináld!
Örülj, hogy lett párod, akivel élvezed, el ne rontsd! Amúgy ő tudja? Azt is, hogy abba se hagytad? Inkább hagyd abba, gyógyulj, amíg nem égsz ki teljesen. Ha most itt a remény a boldog párkapcsolatra, ne dobd el. Nem éri meg az a 3 millió. Tanulj, képezd magad, ne vedd el magadtól az életed élvezetét, mert nem tudod visszavásárolni.
53asnak igaza van.
Élj, légy boldog. Ne a pénz után fuss, pláne ne kínlódj érte ilyen módon.
Ha egyszer ennyire utálod, és nem is az éhenhalas meg anyukád kórházi ellátása miatt csinálod, akkor inkább hagyd abba.
+ Azért az, hogy valaki idős, ronda és passzív az ágyban, nem a legrosszabb ahogy járhatsz. A legtöbb prostit megverik, megerőszakolják, becsapják, rákapatják a drogokra, stb.
Nem azt mondom hogy neked könnyű vagy jó, de lehetne rosszabb is.
Ez a megverik-megerőszakolják-becsapják-megölik stb. dolog valami, amit elhiszel, mert a Blikkben olvastad..
Soha senki nem vert meg, de az esetlegessége se volt sehol.
Miért verne vagy ölne meg, valaki aki bejelentkezik hozzám egy órára?
Mert nem ment elég mélyre, bár próbáltam, kedves voltam, igyekeztem..? Mert nem sikerült a második menet, bár szintén próbáltam, igyekeztem?
A pénzt nem fogja odaadni, ilyennel már találkoztam többször is, - - de nem fog megverni, pláne nem megölni.
A becsapás igaz, van aki nem akar fizetni, nem érti miről is szól ez anyagi téren, de hogy erőszakos legyen??
Akit megvernek, megölnek, azt nem az egyalkalmas kuncsaftja fogja, hanem vagy futtatója, vagy valaki aki ezen a munkakörön kívül kapcsolatban van vele, leginkább pénzügyii kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!