Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új párkapcsolat, vagy a régi kapcsolat?
15 évig voltam együtt a párommal, aki jelenleg Ausztriában dolgozik, csak hetente jár haza, amíg itthon dolgozott akkor is sokszor voltak nő ügyei mint ahogy " jelenleg" is. Bár ő tagad, konkrét megcsalás soha sem derült ki.
Hozzáteszem nem rég elvégeztettem vele egy vizelet mintás drogtesztet ami marihuanara pozitív lett de azt is letagadja.
Október elejétől vagyunk külön. Hétvégente még együtt élünk de nincs közöttünk semmi.
Ő békülni akar, minden erejével.
Én viszont október végén megismertem valakit aki nagyon szimpatikus. Az ex viszont zaklatja mivel egyik éjjel míg aludtam ujjlenyomatos telefonomat feloldotta és minden információt megszerzett róla.
Úgy érzem hogy a kapcsolatunk az halott, ebből sosem lenne jó kapcsolat már. Boldogtalan voltam mellette, és már az egészségem is kezd rá menni a folytonos veszekedések miatt, viszont van egy 4 éves lányunk is, ami miatt kicsit mégis visszahúz a szivem, pedig az eszem azt mondja hogy ott a másik férfi aki mellett boldog tudnék lenni.
Ti mit tennétek?
Hogy lehet ilyen tengelengi hézagtöltőkbe szülni? Szegény gyerekeitek,komolyan csak őket tudom sajnálni..
70F
"Én viszont október végén megismertem valakit aki nagyon szimpatikus. Az ex viszont zaklatja mivel egyik éjjel míg aludtam ujjlenyomatos telefonomat feloldotta"
Akivel együtt alszol, az nem ex. Nevezzük nevén a dolgokat. Te ismerkedsz a jelenlegi kapcsolatod MELLETT.
Mindketten abnormálisak vagytok a pároddal.
Az nem jutott eszedbe, hogy ismerkedés előtt illett volna lezárni a jelenlegi kapcsolatodat?
Savlekötő, 2, 3: Mélyen egyetértek.
4: A közös bennük a KÉMcső... 😆😆😆😆
Kérdező: Javaslom, hogy pároddal szakítsatok/váljatok. Ebből a büdös életben nem lesz normálisan működő párkapcsolat (nem tudtok egymásban megbízni, ez tuti. Az is igaz, hogy valszeg én is "zaklatnám" azt, aki csapja a szelet a páromnak). Az újról sajnos nem derül ki sok - ha több annál, mint csak "egy új impulzus": miért ne jönnél össze vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!