Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban nem érdekli a nőket milyen autója van egy férfinek? Mutatkoznátok egy régi Suzuki Swiftben, ha a párotoknak az lenne, vagy cikinek tartanátok?
"a nőket"
Van, akit érdekel és van, akit nem.
Megmondom neked, ha nem látom az autó seggét, vagy épp nem ismerem fel a logot, fogalmam sincs, milyen autót látok. Amit megmondok neked 100%-ra, az a Trabant, Polski, Lada, Skoda, de a régi Skoda. Ezek ránézésre mások voltak. Ma már... nekem tök egyformának tűnnek.
Nekem az szokott tetszeni, ha tiszta, szépen csillog. És mondjuk szép a színe. Türkiz. Vagy egyszer láttam egy sötét mustársárgát, az nagyon szép volt.
De egyébként meg Budapesten élek, és van két lábam, tehát felesleges.
Na várjunk csak. Pont ma olvastam, hogy jobb nőnek jobb elbánás jár. Tehát akkor ha egy Suzuki Swift-je van (ami ezek szerint rossz), akkor nem tart jó nőnek, csak ha megígéri, hogy vesz jobbat? Ha meg nem is szégyelli magát, hogy csak ilyenje van, akkor nem tart jó nőnek, tehát minek randizzak vele?
(Viccelek, szemben azokkal, akik ezt komolyan leírták.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!