Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban nem érdekli a nőket milyen autója van egy férfinek? Mutatkoznátok egy régi Suzuki Swiftben, ha a párotoknak az lenne, vagy cikinek tartanátok?
Párom egy régi Opel Tigrával járt amikor megismert. :D
Engem annyiban érdekel a dolog, hogy nagyon félek az autóban, így amit nem ítélek biztonságosnak (pl. swift jellegű papírsárkányok) abba nem ülök be, hacsak nem elkerülhetetlen. Ezt nem úgy értem hogy elvárom hogy törésteszt-bajnok új volvoja legyen, nem várok el semmit, szeretek bringázni és tömegközlekedni. Csak annyit várok el, hogy hadd ne kelljen "meghalnom". :D
Tehát egy Swift veszélyesebb mint a bringa?
A baleset nem válogat, elüthetnek a zebrán, gyalog is, és a legbiztonsagosabb autóban is meg lehet halni, ha egy kamionnal, vagy egy vonattal ütközik.
Igen, szerintem az autó veszélyesebb mint a bicikli.
Nyilván elüthetnek, de azért megengeded nekem, hogy úgy gondoljam hogy egy papírsárkányban 130-nál kicsit nagyobb az esély a sérülésre? Remélem szabad.
Biciklin még nem halt meg egy szerettem se, autóban több is, számomra egyértelmű a helyzet. Ha téged valaha emiatt kikosaraztalak, akkor sajnálom, egyéb esetben nem tudom, neked ez miért okoz problémát.
Te biztos nem kosaraztál ki.
Második autóként használok egy ilyen "papírsárkányt", és még élek.
A másik autómban azt sem tudom hány légzsák van, mert pont nem érdekel.
A munkában is egy kisteherautót használok, ami szintén nem túl biztonságos...
A bringa a legbiztonságosabb szerinted.
Talán mert évi néhány km-t mennek vele az emberek...
"Te biztos nem kosaraztál ki."
Na látod. Akkor viszont nem értem, mit ártok neked azzal, hogy másképp gondolom mint te, és miért akarsz beleszólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!