Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban nem érdekli a nőket milyen autója van egy férfinek? Mutatkoznátok egy régi Suzuki Swiftben, ha a párotoknak az lenne, vagy cikinek tartanátok?
Ennyi, akkor ne kössön belém, válaszoljon a kérdésre és én se fogok belekötni. :)
Szerintem nem kötöttem beléd.
Csak leírásban a véleményemet.
Persze abba nem is érdemes belemenni, hogy ha akár csak 50 km/h sebességgel elütnek bringával? Akkor mi marad belőled?
Nekem viszont 4 ismerősöm halt meg 15 év alatt, 3-at bringával ütöttek el, egyet gyalog, ugyan azon a kb. 5 km-es szakaszon.
Kérlek ne vedd beszólasnak.
Mert nem annak szántam.
Anyám régi, törött elejű suzuki wagon-R jével szedtem fel 4 barátnőmet. 23-éves koromig használtam. Most egy opel astra G-t vettem.
Van egy női réteg akit érdekel a kocsi. Ezek többnyire a szexi, ribis kinézetűek. De vannak a magányos lányok akik csak egy törődő pasit akarnak maguknak.
Jelenlegi barátnőm, mindent fizetett kettőnknek mikor tanultam még egyetemen és nem volt pénzem mert szeretett. Sosem cserélném őt el a világ összes többi nőjére sem. Persze te tudod milyen nőt akarsz.
Azerintem Suzuki Swift-el jól lehet szerető barátnőt szerezni. Miért? Mert a pénzre hajtó r*biket kiszűri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!