Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy ha csak régi Suzuki Swiftem van akkor soha nem lesznek barátaim és barátnőm?
21 éves vagyok, 2 Suzuki Swiftem is van, de nem szakadt 1000-sek, hanem mind2 1.3-as... ma azt mondta egy ismerősöm, hogy nekem ezzel az autó márkával nem lesznek soha barátaim és csajom meg pláne nem... ennyire rossz márka lenne a Suzuki? :(
Én szeretem őket, stapabíróak, olcsó fenn tartani és könnyű fejleszteni.
Hát az ismerősöd is eléggé el van szállva akkor magától. Mert neki milyen autója van, Audi, BMW, Merci?
Az nem fogja érdekelni a barátnődet, hogy milyen autód van, csak legyen. De azért legyen "ápolt". Elvigyen A-ból B-be, aztán ennyi bőven elég. Ha meg a barátnő jelölt is hasonló mint az ismerősöd, akkor koptatni való..
Nem, ez nem igaz.
Azonban ha ennyi humorérzéked van, amennyit nekünk mutatsz itt a gyíkhun, akkor könnyen lehet, hogy messzire elkerülnek az emberek.
Pedig már azt hittem, röhöghetek egy jót, de sz*rul trollkodsz :((
Jelentve.
nekem meg semmim sincs :(
és vannak barátaim és kapcsolatom.
egy csoda vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!