Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szabad nőgyülölőnek lenni ha a nők nem vesznek emberszámba?
"Pl Indonézia"
Voltal mar ott? :D
37F incel
Nem. Németországban dolgoztam, s ott volt egy kanadai kollegám. Ő egy indonéz csajjal jött össze és beszélt a tapasztalatairól.
Egyébként sok fórumon szóbakerül, hogy pl az indonéz nők vhogy másabbak.
Egyebként a pcsának írod ki, hogy incel. Most azzal nem vagy kevesebb.
Az indonez csajokhoz penz kell, ami nem gond. Ami gond, hogy fiatalon kell a penz. Mert ahogy kijonnek a sulibol, egybol hazasodnak. Vagyis ha a 30 koruli indonez csajok egyedul vannak, ott valami bibi van. Nem mondom, hogy nem lehet jot szakitani, de ez a kisebbseg.
Vagyis ha ide akarsz jonni geomaxxolni, lehetoleg 25 eves korodig tedd meg, vastag zsebbel :)
37F incel
54
Mondjuk úgy, hogy nem tekintik férfinak.
56
Gondolom nő vagy. Megkérdezhetem, miért van különbség aközt, amit a nők gondolnak és aközt, amit mondanak. Köszi
57
Erre én is kíváncsi lennék. Én inkább a tetteiket nézem, a testbeszédüket, hanglejtésüket stb. Sokkal mérvadóbb és általában ellentétes azzal amit mondanak.
Tehát Brad Pittre rámondják, hogy csúnya de nem sugárzik az undor a képükből. Ugyanakkor egy csúnyára rámondják, hogy nincs semmi baj vele miközben lesütik a szemüket és elhúzzák a szájukat picit.
54
Miért, embernek érezheti magát a férfi ha nem veszik férfiszámba?
Most mit akarsz tőlük ha ronda vagy és még sugárzik is rólad a negatív energia? Azt hiszed a nőket nőbe veszik, ha nem vékonyak és szépárcúak? Még emberszámba se.
Nekem van egy molett barátnőm. Van hogy a szemébe se néznek mikor vele és más barátnőimmel lógunk, és néha oda jön egy csávó hozzánk ismerkedni. Keresztül néznek rajta, vagy megvetően tekintenek rák.
Ha ezt észrevesszük vagy ő maga panaszolja el nekünk, olyankor nem is kezdünk általában azzal a fiúval. Egy hatalmas red flag, hogy nem tiszteli a nőket úgy általában, csak azokat akiket meg is d*gna.
Szóval hiába rinyálsz itt a nőkről. Ez egy általános emberi tulajdonság. Az én barátnőm legalább egy nagyon kedves és szerethető személyiség, így általában az emberek is kedvesek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!