Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem szabad ezt megkérdezni az elso szex utan?
Randizgatunk, de nem lett kimondva semmi.
Szexeltunk , összebújva aludtunk.
Azt hallottam ha most kerdezem meg tole ,hogy hanyagan allunk akkor elijesztem.
A kerdezes helyett inkább csináljak mindent úgy ahogy előtte.
Ez Jó taktika ?
Jezus, ez is milyen kerdes, meg milyen valaszok! Tenyleg nem a tini kategoria ez?
AZ se semmi, hogy a dugas mar megy, de kerdezni nem szabad. Tudod aki beled van esve, azt semmivel nem fogod elijeszteni. Akihez taktika kell, hogy magadhoz edesgesd, ott bajok lesznek, nem is kicsik.
Ha mar ki tudtak csapni a bret az asztalra, szerintem annyi belefer, hogy jarunk? Pontosabban ennek mar elotte is bele kellett volna fernie. Komoly tema. Ki volt ez es mit akart? Tenyleg vicc.
42F
#6 az miert taktika ha valaki idot hagy a masiknak h erzelmek is kibontKozhassanak?
Van aki befeszul ha konkretizalni kell az elejen.
Engem mar dobtak azert egy februaron mert meg mertem hivni kiseronek egy majusi eskuvore.
Plusz par evvel kesobb 2gyerekes elvalt anyakent eselyem sem lett volna a jelenlegi paromnal aki gyerektelent akart, egyszeruen csak elveztuk egymas jelenletet (igaz nem volt szex) es kialakult. Nem kell cimkezni a dolgokat.
Nem értem én ezt a játszmázást, hogy mit mikor szabad kimondani vagy megkérdezni. Ha nem csak szexelni jártok össze, akkor nem kellene őszintének lenni egymáshoz?
Biztos én vagyok a régimódi, de csak olyannal szoktam szexelni, akivel előtte kimondva is szeretjük egymást, "hivatalosan" együtt vagyunk, együtt képzeljük el a jövőnket, aki el tudok képzelni a gyermekeim anyjának.
F36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!