Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem szabad nőgyülölőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szabad nőgyülölőnek lenni ha a nők nem vesznek emberszámba?

Figyelt kérdés
Nem logikus?
2021. nov. 26. 15:22
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
22%

A bolti eladok es az arufeltoltok eseteben igaz. A kamionsoforokre is.

37F incel

2021. nov. 27. 23:41
 32/62 A kérdező kommentje:

13

“Durva, hogy incel barátunk szerint jó döntés volt ki tudja hány csecsemőt megölni csak a neme miatt. Aztán csodálkozol, hogy mindenkit el fog tőled a hányinger? Azért ehhez minimum szociopatának kell lenni.“

Ne gondold. A visszutasítások, megalázások nagyon szét tudják csheszni az embert mentálisan. Mármint ha van közben siker is akkor megerősítenek. Tegyük fel 2 visszautasítás 1 siker majd újra 2 visszautasítás majd újabb siker. Ez megerősít. De a folyamatos és állandó visszautasítás, ember- és férfiszámba nem vétel, annak brutális hatása van az elmére.

A szociopaták egyébként a gyerekkori bántalmazások miatt azok és nem jókedvükben ilyenek.

2021. nov. 28. 09:43
 33/62 A kérdező kommentje:

“Őszintén nem tudom eldönteni biztosra, hogy troll vagy, vagy csak szellemileg roppant éretlen (bár szerintem az előbbi). Megnyugtatlak, a férfiak zaklatása is ugyanolyan undorító dolog, de látom nagyon megijedtél, hogy lenyisszantanék páran a pipelődet, amiért másokat zaklatsz.“

A zaklatás szóval vigyázzunk ám, Amerikában, a jogegyenlőség és feminizmus paradicsomában jelenleg az is zaklatás ha rá mersz nézni egy szép nőre úgy hogy te csúnya vagy és ezzel zavarod a nőt, a presztízsét sérted. Ilyen esetben beszólhat neked, ha pedig verbálisan megvéded magad akkor rádhívhatja a rendőrt. Ilyen beszámolókat olvastam fórumokon.

Veszélyes játék manapság az “udvarlás”. A “szebbik” nem kivetkőzött magából és átmentek génszelekciós üzemmódba!

2021. nov. 28. 09:49
 34/62 anonim ***** válasza:
17%
Kérdező, ez már jön ide, a múltkor a díványon valami elmebeteg azt fejtegette, mint cikkíró, ha az ajtóban előre engeded a nőt, az szexuális zaklatás.
2021. nov. 28. 11:49
 35/62 anonim ***** válasza:
12%

13

Ezt aláirom, mert én is ilyen vagyok.

Én valahogy nem nagyon emlékszek sikerekre az életemből.

Emiatt dührohamok, demotiváltság, 0 önbizalom jellemez.

Állatokat szeretem, de az embereket főleg a nőket kéjjel tudnám kínozni. A fájdalmaik nem ébresztenének bennem lelkifurdit sehogysem.

2021. nov. 28. 12:48
 36/62 anonim ***** válasza:
100%

35

Engem se a te fájdalmad, nyugi.. 😉🙋‍♂️

2021. nov. 28. 12:50
 37/62 anonim ***** válasza:
19%

33

Atyaisten.

Akkor nem csodálom, ha a liftbe se szállnak be, ha ott van egy nő.

2021. nov. 28. 12:54
 38/62 anonim ***** válasza:
100%
Valaki olyat ír, hogy örömmel kínozna nőket... Öcskös, ugye tudod, hogy itt már komoly mentális probléma lépett fel? Ugye tudod, hogy egy pszichológus meglátogatása kéne legyen a minimum?
2021. nov. 28. 12:58
 39/62 anonim ***** válasza:
0%

38

És focizni fogok vele 😅🤣🤣🤣🤣

2021. nov. 28. 13:03
 40/62 anonim ***** válasza:
100%
Aztán csodálkoznak, hogy keményen szűrnek a nők.
2021. nov. 28. 13:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!