Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szabad nőgyülölőnek lenni ha a nők nem vesznek emberszámba?
A bolti eladok es az arufeltoltok eseteben igaz. A kamionsoforokre is.
37F incel
13
“Durva, hogy incel barátunk szerint jó döntés volt ki tudja hány csecsemőt megölni csak a neme miatt. Aztán csodálkozol, hogy mindenkit el fog tőled a hányinger? Azért ehhez minimum szociopatának kell lenni.“
Ne gondold. A visszutasítások, megalázások nagyon szét tudják csheszni az embert mentálisan. Mármint ha van közben siker is akkor megerősítenek. Tegyük fel 2 visszautasítás 1 siker majd újra 2 visszautasítás majd újabb siker. Ez megerősít. De a folyamatos és állandó visszautasítás, ember- és férfiszámba nem vétel, annak brutális hatása van az elmére.
A szociopaták egyébként a gyerekkori bántalmazások miatt azok és nem jókedvükben ilyenek.
“Őszintén nem tudom eldönteni biztosra, hogy troll vagy, vagy csak szellemileg roppant éretlen (bár szerintem az előbbi). Megnyugtatlak, a férfiak zaklatása is ugyanolyan undorító dolog, de látom nagyon megijedtél, hogy lenyisszantanék páran a pipelődet, amiért másokat zaklatsz.“
A zaklatás szóval vigyázzunk ám, Amerikában, a jogegyenlőség és feminizmus paradicsomában jelenleg az is zaklatás ha rá mersz nézni egy szép nőre úgy hogy te csúnya vagy és ezzel zavarod a nőt, a presztízsét sérted. Ilyen esetben beszólhat neked, ha pedig verbálisan megvéded magad akkor rádhívhatja a rendőrt. Ilyen beszámolókat olvastam fórumokon.
Veszélyes játék manapság az “udvarlás”. A “szebbik” nem kivetkőzött magából és átmentek génszelekciós üzemmódba!
13
Ezt aláirom, mert én is ilyen vagyok.
Én valahogy nem nagyon emlékszek sikerekre az életemből.
Emiatt dührohamok, demotiváltság, 0 önbizalom jellemez.
Állatokat szeretem, de az embereket főleg a nőket kéjjel tudnám kínozni. A fájdalmaik nem ébresztenének bennem lelkifurdit sehogysem.
35
Engem se a te fájdalmad, nyugi.. 😉🙋♂️
33
Atyaisten.
Akkor nem csodálom, ha a liftbe se szállnak be, ha ott van egy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!