Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szabad nőgyülölőnek lenni ha a nők nem vesznek emberszámba?
Ilyen alapon azt is kérdezhetnéd: Miért nem szabad belenyúlni a konnektorba? Miért nem szabad a húsdarálóba dugni a pöcsödet? Miért nem szabad levágni a lábadat láncfűrésszel?
Azért, mert csak magadnak ártasz vele. Felőlem lehetsz egy szánalmas, gyűlölködő, frusztrált köcsög, aki másokat hibáztat a saját nyomorúságáért, pont leszarom. De ha nem ismered be a hibáidat, akkor esélyed sem lesz változtatni, és úgy végzed, mint a 15-ös.
Az incel lemarad a végéről.
Téged kellett volna falhoz bszni. Mit teszel hozzá a világhoz? Itt rinyálsz, és ennyi vagy. Csak fogyasztod az áramot, használod a netet, valaki élhetne a melegben a helyeden, te mégis itt vagy. Miért?
19
Mármint az olyan férfiakat kasztrálni, akik akaratuk ellenére zaklatják a nőket? Szerinted, amúgy ez helyén van? Tehát zaklatni valakit? Nem a kasztrálás, férfiként én is kiherélném pl. az erőszaktevőket. De gondolom most őket is védeni fogod, ugye?
Szerinted csecsemőket gyilkolni és erőszakolókat kasztráltatni (ami csak egy felvetés) ugyanaz a szint? Te uramisten. Ha kasztrálnák is az ilyen férfiakat van egy jó hírem: elkerülhető, ha nem zaklatsz és erőszakolsz másokat. Hihetetlen, mi? Azok a csecsemők hogyan kerülhették volna el a halált?
Az abortusz komplikáltabb téma, és épp ezért a nőknek is különböző véleményük van róla. Szerintem az első egy hónapban elvégezhető, amennyiben erőszak eredménye, illetve a szülés veszélybe sodorná az anyát. Amúgy én is elítélem.
Ezt legfeljebb a nagyon szélsőségesek mondják. A kasztrálás felől amúgy is valószínűleg egy bíróság döntene, akik jogi szempontból nézik a zaklatást, szóval senkit nem nyomorítanának meg egy bók miatt. A tényleges zaklatók és erőszakolók viszont bizony rövidülnének egy pénisszel, de ismételten, ha te egyiket se követted el, nincs mitől félned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!