Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szabad nőgyülölőnek lenni ha a nők nem vesznek emberszámba?
És akkor az amerikai abortusztörvényeken sincs mit csodálkozni.
Már születés előtt álló magzatot is simán ledarálják. Ha pedug megszületett, kiteszik meghalni, nem látják el.
Hol marad a magzat joga az életre?
42
Megtehetik. Végén úgyis macskás vénasszonyok lesznek 😅🤣🤣🤣
45
Nyilván teszek róla, hogy ne tűnjön föl.
Két diplomám van, egy se büfészakos. Miért is ne lennék én is normális, értékes férfi?
Az pedig, hogy így viseltetek irántatok, tudjátok be magatoknak.
Legfeljebb azt hiszed, hogy nem tűnik fel másokon, de el kell, hogy keserítselek, egy ennyire frusztrált emberről süt a visszafojtott agressziója.
Az, hogy tanult vagy, nem jelent semmit. Ne vedd magadra, de aki saját bevallása szerint nőket kínozna, az messze van a normálistól, így éppen értékesnek sem lehet az, hiszen potenciális veszélyforrás.
Azzal semmit se érsz el, hogy másokra hárítod a felelősséget. Az, hogy valaki elutasít nem egyenes út ahhoz, hogy szociopata jellemet mutass. A te életed a te felelősséged, például azzal, hogy felkeresel egy pszichológust, amikor érzed, hogy bajok vannak.
52
Tehát az én ún "nőgyűlöletem" nem is a nők ellen irányul, hanem a feminizmus ellen.
(Ami ugye mégcsak a nők érdekét sem védi, igazi célja a legbefolyásolhatóbb réteg, a nők behülyítésén keresztül végső soron a társadalom felbomlasztása.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!