Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kedves és aranyos lányokkal nem szabad ismerkedni, mert nem is azok?
#3: Képes vagy bárminemű összefüggést keresni az általad feltett kérdés és az általam kiírt kérdés között?
Nem, kétlem, hogy ettől a kérdéstől lenne csajom. Úgy meg főleg nem, hogy jelenleg nem is akarok barátnőt. Egy könnyed kapcsolatban vagyok, ez nekem jelenleg tökéletesen megfelel.
#4: Mesélj erről! :D
#5: Ezt az infót csak itt kaptam több felhasználótól is. Volt, aki megkérte őket, hogy mondják mer meg az összefüggést, de csak ugyanazt leírták, hogy a kedves és aranyos srácok igazából nem azok. Remélem, az érintettek tudnak válaszolni a kérdésre. Ebből a logikából hoztam ki, hogy akkor ez a nőkre is igaz. Vagy ez ilyen szexista dolog, hogy csak a férfiakra lehet ráhúzni?
Ez nem logika, csak leírtad hosszan. Még mindig nem tudom, mi alapján vetítetted a nőkre ki.
Arról van szó, bár szerintem nem akarod megérteni, hogy az a férfi, aki rohadt mód bizonygatja magáról, hogy kedves, rendes, az nem az. Akinek minden második szava az lenne, hogy ő mennyire őszinte, arra nem kezdenél el gyanakodni, hogy kit akar meggyőzni?
Ők azok, akik bunkók, nőgyűlölők, csak addig játsszák el a kedvességet, míg esély van a puncira. Ha nincs punci, előjön a valódi féreg énjük.
#7: Szóval, ha egy lánnyal elkezdek beszélgetni a személyiségéről és azt mondja, hogy ő őszinte és kedves, akkor férfigyűlölő?
Nem tudom, én nem kezdenék el gyanakodni, ha valaki ilyeneket mondana. Annyira azért nem vagyok paranoiás. Te sem írtad le a logikát, hogy mi alapján gondolod ezt. Ha engem a környezetem kedvesnek és őszintének tart, akkor én nőgyűlölő vagyok?
Amúgy nem láttam még olyat, hogy valaki ezeket a tulajdonságokat folyton bizonygatná. Valaki betudna másolni egy ilyen beszélgetést, amit lescreenelt? Nem tudom elképzelni, hogy megy ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!