Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kedves és aranyos lányokkal nem szabad ismerkedni, mert nem is azok?
#10 Nem csak párkeresés kapcsán, de általában véve is azt érdemes inkább számításba venni, hogy az illető hogy viselkedik, nem pedig azt, hogy hogy jellemzi magát.
A saját fejében minden egyes ember jóravaló, tisztességes, kedves, de a tettek sokszor mást mutatnak.
Volt pl hogy nőverős kérdést írtak ki, és jött egy férfi eljátszani a hattyúk halálát, hogy még a nőverésnek is a "kedves" férfiak az áldozatai, hiszen ez a bizonyíték, hogy nekik sosem lesz párjuk, mert a nők az erőszakos férfiakat szeretik...
Az ilyen emberek sohasem lesznek rendesek, még akkor sem, ha éjjel-nappal azt mantrázzák, hogy ők bizony tökéletesek.
Az pedig valamiért rohadt nagy igazság, hogy minél inkább hangoztatja valaki, hogy ő mennyire rendes, annál kevesebb cselekedete támasztja ezt alá. A tényleg rendes embereknek nem kell ezt lépten-nyomon hangoztatnia; az látszik a viselkedésükről, a másokhoz való hozzáállásukról, és a cselekedeteikről.
Így a kérdésed megfogalmazása hibás; nem a kedves és aranyos lányokkal nem szabad ismerkedni.
Inkább úgy mondanám, hogy nem kell feltétlenül elhinni a minden jött-ment lánynak, hogy ő kedves, ha közben mondjuk elvárja a kiszolgálást, és az az életszemlélete, hogy a férfiaknak kötelessége szolgálnia a nőket stb.
Szerintem te direkt játszod a hülyét, másképp nem tudtad volna elvégezni az általánost.
Nincs ok-okozati összefüggést, hogy valaki kedvesnek mondja MAGÁT, akkor férfi/nő gyűlölő.
Léteznek nőgyűlölő férfiak. Vannak köztük olyanok, akik annak ellenére, hogy tapló parasztok, kedvesnek mondják magukat. Ők azt hiszik, hogy aki jóképű, az gonosz, bunkó, és ezt hibás logikával megfordítják, hogy ha ők csúnyák, akkor kedvesek, rendesek.
Róluk senki nem mondja, hogy kedvesek, ők ezt magukról állítják.
Ha rólad a KÖRNYEZETED azt mondja, hogy kedves vagy, valószínűleg az vagy.
Ha te őszintének tartod magad, és ha megkérdezlek, ezt elmondod nekem, az egy normális dolog. De ha mindennap elmondod 20-szor, hogy te mennyire őszinte vagy, akkor valakit nagyon meg akarsz győzni valamiről.
Kedves és aranyos nő vagyok, de vigyázz, mert oroszlán jegyben születtem ezért karmolok is. :)
Biztos ezért van a párom már 6 éve velem együtt, mert szereti ha karmolom. :D
Kérdező, te olyan sötét vagy, mint az éjszaka. Ha valaki ezerszer elmondja neked, hogy szeret, de tettekben ezt nem bizonyítja, akkor te elhiszed, hogy ő tényleg szeret téged?
Kedves, aranyos emberekkel lehet ismerkedni.
Attól, hogy valaki azt mondja magáról, hogy kedves aranyos, az nem biztos, hogy az.
Szerinted akik ezen az oldalon hangoztatják, hogy “olyan kedves és aranyos vagyok, mégsem kellek senkinek”, azok milyenek lehetnek élōben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!