Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, lennétek teljesen eltartottak?
Tehát ha a párotok annyit keresne hogy bőven elég, akkor benne lennétek, hogy nektek nem kell dolgozni? Vagy ez megalázó?
Az én párom sajnos nem ment bele.
Nem. Anyukám eltartott volt, ezt a példát láttam felnőve, és bizony nagyon rossz példa volt. Azt viszont tökéletesen megtanította egy életre, hogy hiába tűnik úgy, hogy a férfi fizetése és bevétele több, mint elég az élet egy szakaszában, az nem garancia arra, hogy ez 20-30-40 éven keresztül így marad. És arra is megtanított, hogy ha az illető férfi idejekorán elhalálozna, akkor is cseszheti az asszony azt a korábbi jó fizetést.
Szóval még ha csak valami "hobbimunka" is, de valamit mindenképpen csinálnék. Sosem tudhatja az ember, hogy mikor lesz szüksége a saját lábára állni.
Én is az vagyok. Én egyáltalán nem érzem megalázónak, igazából az a megalázó hogy valaki ezt a kérdést felteszi.. és szomorú hogy páran így gondolkoznak.
Nekem mondjuk ott van az is, hogy nem függök 100%-ban a férjemtől, hiszen van saját vagyonom, és van egy egyetemi végzettségem, amivel viszonylag hamar találnék munkát, ha akarnék.
100%-ban kiszolgáltatottnak lenni se megalázó, csak nem túl előnyös.
Azt se tartom jónak ha valaki 18 éves korától eltartott, mert meg kell tapasztalni hogy milyen a munka, ahhoz hogy viszonyítani tudjon az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!