Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, lennétek teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, lennétek teljesen eltartottak?

Figyelt kérdés

Tehát ha a párotok annyit keresne hogy bőven elég, akkor benne lennétek, hogy nektek nem kell dolgozni? Vagy ez megalázó?

Az én párom sajnos nem ment bele.

2021. okt. 7. 13:45
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
83%
Most is az vagyok.
2021. okt. 7. 13:46
 2/31 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon nem mindegy milyen feltételek mellett.
2021. okt. 7. 13:47
 3/31 anonim ***** válasza:
83%
Lennék klasszikus feleség, ha az öngondoskodás módjai és a férjem fizetése lehetővé tenné.
2021. okt. 7. 13:48
 4/31 A kérdező kommentje:
#2, mire gondolsz?
2021. okt. 7. 13:51
 5/31 anonim ***** válasza:
89%

Nem. Anyukám eltartott volt, ezt a példát láttam felnőve, és bizony nagyon rossz példa volt. Azt viszont tökéletesen megtanította egy életre, hogy hiába tűnik úgy, hogy a férfi fizetése és bevétele több, mint elég az élet egy szakaszában, az nem garancia arra, hogy ez 20-30-40 éven keresztül így marad. És arra is megtanított, hogy ha az illető férfi idejekorán elhalálozna, akkor is cseszheti az asszony azt a korábbi jó fizetést.

Szóval még ha csak valami "hobbimunka" is, de valamit mindenképpen csinálnék. Sosem tudhatja az ember, hogy mikor lesz szüksége a saját lábára állni.

2021. okt. 7. 13:53
 6/31 anonim ***** válasza:
35%
Nem.
2021. okt. 7. 13:56
 7/31 anonim ***** válasza:
74%
Nem, maximum szülés után lennék 100%-ban háztartásbeli. Szeretem a munkámat és szeretek emberek között lenni. Otthon megkattannék.
2021. okt. 7. 13:59
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Most gyerekkel vagyok itthon, ugyan van gyed, de nem szeretem ezt a helyzetet, a férjem fizetése mellett megtehetném pedig.
2021. okt. 7. 14:02
 9/31 anonim ***** válasza:
84%

Én is az vagyok. Én egyáltalán nem érzem megalázónak, igazából az a megalázó hogy valaki ezt a kérdést felteszi.. és szomorú hogy páran így gondolkoznak.

Nekem mondjuk ott van az is, hogy nem függök 100%-ban a férjemtől, hiszen van saját vagyonom, és van egy egyetemi végzettségem, amivel viszonylag hamar találnék munkát, ha akarnék.

100%-ban kiszolgáltatottnak lenni se megalázó, csak nem túl előnyös.

Azt se tartom jónak ha valaki 18 éves korától eltartott, mert meg kell tapasztalni hogy milyen a munka, ahhoz hogy viszonyítani tudjon az ember.

2021. okt. 7. 14:06
 10/31 anonim ***** válasza:
72%
Én sem mennék bele. Jól keresek, szeretm a junkámat, minek menjek bele kiszolgáltatott helyzetbe?
2021. okt. 7. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!