Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja, hogy nek tartana el nőt, amikor ez exét 3 évig eltartotta?
Szó sincs arról, hogy én is azt szeretném, eltartsanak.
Nekem is kell az érzès, hogy tudok boldogulni, meg tudom teremteni magamnak.
Csak jövő évtől a pàrom jobb pozícióba kerül, de nem szeretne közös kasszàt.
500 ezret fog kapni kb, míg én továbbra is 100-at, amiből ugyanúgy ki kell fizetnem a dolgaim, meg kell takarítanom sajàt és közös dolgokra, míg ő az én fizetésem 3szorosàt fogja eltenni megtakarítàsba.
Amikor felhozom, lehetnènk közös kasszàn, mindig az a reakció, hogy majd ha egyenlően fogunk keresni. Csak hogy ő is tudja, èn soha nem fogok 500 ezret keresni.
Amikor meg megmondom neki, nem igaz màr, hogy az exét eltartotta, velem meg nem hajlandó a közös kasszàra sem, az a vàlasz, örüljek, hogy kereset arànyosan követeli tőlem a költségeket, és nem fele fele, mert akkor még mindig tartoznèk neki azutàn is, hogy a teljes fizetèsem leadtam.
Azért mondja, mert valószínűleg rájött, hogy az ex csak kihasználta anyagilag.És többé nem akar így járni.
Viszont, ahogy elnézem a leírtakat, én alaposan meggondolnám a vele való együttlétet.Olyan szinten sérült a párod, hogy sosem fogtok közös nevezőre jutni..nálad próbálja azt helyrehozni, amit az exével kapcsolatban átélt.
Az a probléma, hogy téged büntet azért, amit az exe elkövetett ellene.
Addig el lehet így szórakozni, amíg csak lakótársat akarsz, akivel szexelni is lehet. De ha komoly kapcsolatot szeretnél, arra ez a férfi nem alkalmas.
Mert valószìnű tanult belőle, és nem akarja még egyszer ezt a hibát elkövetni.
Egyébként valahol igaza van, ilyen nagy fizetésbeli különbséggel a közös kasszával tulajdonképp eltartana, és az egész fizud mehetne megtakarításba. Én nő vagyok, de ilyen körülmények között én sem mennék bele a közös kasszába, és nem dobálnék be a közösbe ennyi pénzt, ami a másik fizetésének többszöröse. Max ha már annyira komoly, hogy gyereket is vállalunk stb.
És az is igaz, hogy már a keresetalapú hozzájárulással is bőven jól jársz, bár az a megnyilvánulása eléggé bunkóságnak hat, de igaza van.
5-ös válaszolónak igaza van.
Mi lesz, ha gyereketek lesz? A GYED-ből meg családiból összekapart pénz nem lesz elég arra a sok dologra, ami egy babónak kelleni fog.
Én nem terveznék vele hosszútávra.
Egyébként, azért a helyedben képezném magam, hogy ne csak ennyit keressek, de te tudod.
Talán tanulni kellett volna, és nem 100at keresnél csak?
Egyébként milyen munkával keresel ennyit? Érettségi nélküli vízvezetékszerelő apám is többet keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!