Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor és hogyan jutott oda az emberiség, hogy a gyereket vállaló nőket lenézik, amiért ők eltartottak?
Szerintem természetes, hogy egy nő terhesen nem tud dolgozni, sem a gyereke 2-3 éves koráig. A gyes és a gyed kb.semmire nem elég, nemhogy 2 ember (nő+gyerek) eltartására. Miért lett "baj", hogy ez idő alatt a férfinak kell eltartania a családját?
L21
Én például nem nézek le senkit ezért,de ebben az országban a fizetés amit adnak,hát erre baromira nem elég az emberek 80%-nál.
Persze akik sokat keresnek,náluk nem számít...
24/F
Soha és sehogy, csak a te debil fejedben él az a kép, hogy a főállású anyákat mindenki utálja. Az eddig se volt probléma, hogy egy gyereket nevelő nőt eltart a férje, a probléma az, hogy gyereket nem nevelő, egész nap otthon ülő és a férjük pénzén élősködő nők vannak vérig sértve azon, hogy el merik várni tőlük, hogy emeljék fel a seggüket és menjenek el dolgozni.
Mellesleg köszönd a feministáknak, ők erőltetik azt állandóan, hogy egy nő el tudja magát is tartani és nem szorulnak rá egyetlen férfi segítségére se, szóval az ő logikájuk mentén haladva jogos a feltevés, miszerint minek kéne eltartani egy nőt, ha (elvileg) képesek ők is az önfenntartásra? A feministák kilobbizták a kvótáikat, amik mellesleg rengeteg, az adott pozíciókra sokkal érdemesebb férfit fosztottak meg a munkalehetőségtől, szóval ne sírjon a szájuk amiatt, hogy a hagyományosan férfiak dominálta munkakörök mennyire ellehetetlenítik a gyereknevelés, hisz ők akarták a férfiak életét élni, hát most megkapták, a rohamosan csökkenő születésszámok és a nők egyre növekvő depressziója arra engednek következtetni, hogy ez mégse volt olyan jó ötlet.
Nem hiszem, hogy azokat nézik le, akik otthon maradnak szülés után 2-3 évig. Inkább azokkal szemben van ilyen ellenvélemény, akik ezen kívül is eltartatják magukat indokolatlanul, tehát tudnának menni dolgozni, és mégse teszik.
Pl. ennél a kérdésnél is van egy hasonló probléma: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazass..
Mintha csak a gyárakban lehetne robotolni éhbérért... Amúgy engem nem érdekel, nem nézem le, maximum furcsállom, hogy valaki bírja 3-4 éven át is akár, hogy otthon nem csinál ló*szar se egész nap.
Én addig nem vállalnék gyereket, amíg a fizetésem egy munkáltatótól függ, és nem magamtól. Alkalmazottként nem szülök gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!