Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is megérett az emberiség a pusztulásra?
Ez a cikk nagyon elgondolkodtató, és sajnos szomorú, de igaz... Rám is jellemző, és rajtam kívül még rengeteg emberre, hogy magányos, nincs senkije, csak a munkájának él, sokan még a családjukra sem számíthatnak, barátaik sincsenek. Illetve mindenkit idegesít mindenki, nem bírjuk egymást elviselni hosszú távon, ami szerintem részben a média hatásának köszönhető, meg a Disney filmeknek, ahol minden és mindenki tökéletes, soha nincsenek súrlódások vagy hibák, és ha valami nem stimmel a való életünkben, akkor egyből eldobjuk magunktól. Mindenki vár valami csodára, valami elképesztőre, és közben nem vesszük észre, hogy soha nem használjuk ki a lehetőségeket, nem élvezzük a jelen pillanatot, és csak elmegy mellettünk az élet, anélkül, hogy egy percig is boldogok lettünk volna...
Szerintem azért fog előbb-utóbb beköszönteni a robotok korszaka, mert az emberek képtelenek kapcsolatban lenni egymással, még barátilag is. Nyilván vannak, akiknek mesébe illő életük van, de attól még ez egy világméretű probléma...
Azért felesleges bántani a mai tiniket. Tény, hogy az ő világuk minden eddiginél ridegebb lesz és 10 év múlva talán a nem-szinglikről fognak fura cikkeket írni, de erről nem a mai tinik tehetnek majd.
Egy mai kiscsajnak semmiféle fogódzója nincs. Nicki Minaj lebeg a szemei előtt és vagdossa magát, amiért nem olyan, amilyen nincs is...
Ezzel együtt a pasik területén is olyasmiket fog elvárni, amit végképp nem fog senki teljesíteni.
Az egész legvége pedig az lesz, hogy bionikai-szexsegédeszközöket fognak gyártani, műembereket, amivel az utolsó generáció még élvez egy nagyot az eltűnése előtt...
Tessék itt egy másik cikk is, ennek szinte tök ugyanaz a címe mint a kérdésnek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!