Az emberiség megérett a pusztulásra? Miért egy szakállas nő nyerte meg az Eurovíziós Dalfesztivált?
Minthogy végignéztem s végighallgattam a tegnap esti dalfesztivált, hozzátenném:
1. nem a "Conchita" nevű szakállas travi dala volt a legjobb, a ruhától függetlenül nem tesztett, voltak jobbak nála
2. biztos vagyok benne, hogy a szavazás politikai jellegű volt....és nem művészeti érték szerinti, kezdve az első kapott szavazatával, amikor Görögországtól 12 pontot kapott...aztán Magyarországtól 10-et
3."Conchita" travi amikor interjút készítettek vele a show végén megfogalmazott egy fenyegetést ! Valami olyasmi volt, hogy most már semmi és senki nem állíthatja meg az előretörésüket ! Nos, ez a Eurovízió által közvetített üzenet 2014-ben.
"Az emberiség megérett a pusztulásra?"- Igen, mint Lót idejében Szodoma és Gomorra.
Időpont ma 14:42
Tényleg volt az az utolsó idétlen beszólása amiről írtál: Én azt hittem, hogy a szakállas varánusz csak tovább lihegi a sértő női viselkedést, és a szövegét is rosszul mondja, mert ezt kellett volna mondania:
-"A világ békére! "
Ba...us gyerekek! Ha tavaly ByeAlexet szoknyában küldjük ki, idén mi rendezhettünk volna Eurovíziót. A manó rágja meg!
Viccet félretéve szerintem undorító ahogy ez a férfi/nő/pocok vagy mi a rák produkálta magát. A legszomorúbb pedig az, hogy ha ezt a dalt ugyanígy egy szimpla férfi vagy nő énekelte volna akkor biztos nem Ausztria nyert volna. Szóval igen, az emberiség most nagyon elásta magát. 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!