Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bármi módja, hogy akit eltartottam fizessen?
3 hónapos eltartásról van szó, van bármi módja, hogy a követelésemnek eleget tegyen? Egy jó ügyvéddel neki lehet menni ilyen ügynek? Kezdésnek egy hivatalos ügyvédi papírral kezdeném vagy a békéltető testület, vagy bármilyen hivatalos dokumentummal, hogy ha kifizeti az általa felrótt tartozást (lakbér, számlák stb...) (ezekről mind csatolva a számlákat)kifizeti, akkor nem megyünk polgári perre?
Vagy az ilyen esetekben még egy jó ügyvéddel se bizonyítható, hogy nálam élt?
Mivel lehet bepróbálkozni, hogy fizessen?
Vagy ezt el kell engedni, mivel kényes és nehezen bizonyítható?
Verőembert egy nőre? Azért azt bármennyivel is lógna, de nem! Nőt bántani, szerintem semmilyen esetben sem!
Én inkább a hivatalos papír átvétele és elolvasása következtében való félelem taktikáznék! Amit természetesen a bejelentett lakcímére a szüleihez küldenénk!
Mire adja vissza
Te meg csodálkoznál ha szexet felszámolná utánna
Most komolyan pár ft-ért vagy eggyire skót?
Ha nincs kölcsönadási szerződésed erről, ami nem hiszem, hogy van, akkor ezt buktad.
Azt a pénzt már akkor neki adtad. Búcsúzz ép tőle, mielőtt még buksz 50-et.
3 hónap? Ne röhögtess már!
Azok nem kapnak semmit akik évtizedekig tartanak el valakit, nem hogy pár hónapig XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!