Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van bármi módja, hogy akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van bármi módja, hogy akit eltartottam fizessen?

Figyelt kérdés

3 hónapos eltartásról van szó, van bármi módja, hogy a követelésemnek eleget tegyen? Egy jó ügyvéddel neki lehet menni ilyen ügynek? Kezdésnek egy hivatalos ügyvédi papírral kezdeném vagy a békéltető testület, vagy bármilyen hivatalos dokumentummal, hogy ha kifizeti az általa felrótt tartozást (lakbér, számlák stb...) (ezekről mind csatolva a számlákat)kifizeti, akkor nem megyünk polgári perre?

Vagy az ilyen esetekben még egy jó ügyvéddel se bizonyítható, hogy nálam élt?

Mivel lehet bepróbálkozni, hogy fizessen?

Vagy ezt el kell engedni, mivel kényes és nehezen bizonyítható?

2021. jan. 29. 21:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiért ír az ügyvéd egy felszólítást kb a semmiről.

Be volt nálad jelentve?

Írtatok bármiről papírt?

Mivel tudsz bizonyítani egy 3 hónapos eltartást?

Látták a szomszédok,aztán annyi?

Ez már most bukta,hagyd és legközelebb legyél elővigyázatosabb!

2021. jan. 29. 21:47
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. jan. 29. 21:48
 13/19 Savlekotő ***** válasza:
84%
Körbe fognak röhögni,sugár papa vissza igényelné? Tanuló pénz legyen h nem sarokról puncsról kell nőt felszedni, v csak cseszi a csőröd h már más tartja el tartja karban..
2021. jan. 29. 21:48
 14/19 anonim ***** válasza:
83%
Hacsak nem volt a dolog kölcsönként lepapírozva, akkor nincs.
2021. jan. 29. 21:49
 15/19 anonim ***** válasza:
85%

Lehet, hogy nem pont ide vág, de az exem megfenyegetett szakításkor, hogy addig nem költözik ki a házamból, amíg le nem teszek neki egy bizonyos összeget az asztalra. Mert hogy ő ezt, ezt és ezt csinálta a házban. Úgymond ezermester volt, sok mindent maga csinált és azt akarta utólag felszámolni. Összeírta, hogy mivel mennyi időt töltött és mennyi egy szakember órabére, és ezt be akarta hajtani rajtam. Én erre elmentem ügyvédhez és megkérdeztem, hogy joga van-e ehhez, kell-e fizetnem neki valamit. Azt mondta, hogy ha nem egyből az elején le volt fektetve, hogy ő pénzért dolgozik, és mondott rá egy árat, akkor utólag nem követelhet semmit.

Szóval ez alapján ezt szerintem is buktad. De miért vagy ilyen pitiáner? Az elején nem volt még világos, hogy te fogod eltartani? Miért nem azzal kezdtétek, hogy ki mennyit fizet a közös lakhatásba? Vagy ha egy hónap után láttad, hogy nem fizet, és ez neked nem ok, akkor miért nem raktad ki?

2021. jan. 30. 00:17
 16/19 anonim ***** válasza:
82%
Ez elég piti dolog.
2021. jan. 30. 00:35
 17/19 anonim ***** válasza:
76%
...mondjuk alapból, miért tartottál el egy felnőtt embert aki nem beteg vagy a körülmények áldozata? Erre mondják azt, hogy tátott szájjal futottál abban a bizonyos erdőben...
2021. jan. 30. 00:52
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Engem érdekelne a sztori.

Azt mondta, hogy visszafizet közben nem? Vagy csak lelépett és most ez egy piti bosszú?

2021. jan. 30. 01:43
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha közben rendszeresen széttette neked, főzött, mosott, takarított rád, akkor ennyi volt az ára.
2021. jan. 30. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!