Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, asszonyok, mi az, ami kizáró ok egy kapcsolat esetén?
Én szintén nő vagyok. Érdekelné, hogy kinél mi jelent kizáró okot.
Nálam az alábbiak:
-Alkoholizmus
-Megcsalás, nőzés
-Fizikai vagy lelki terror
-Munkakerülés
-Ápolatlanság
71-es neked vannak régi necces tapasztalataid nem a 68-asnak. Ha valaki nem akar gyereket az lehet azért is, mert a mai világba a biológiai lábnyomunk következtében nem akarja terhelni a bolygónkat vagy azért mert ilyen világba nem akar gyereket szülni, mert félti.
Az a probléma hogy te kötözködsz. Ő csak válaszolt a kérdésre, hogy mire vágyik. Te szőtél bele köze nincsen hozzá dolgokat. Ha olvastad volna egy mondatban kizárta azokat az embereket akik ha gyereket akarna ártanának. Egy intelligens egyértelmű választ adott kik nem az ő világa. Te ezt nem tudod elfogadni se nem tolerálod hanem kiforgattad amiket írt. Magyarán az irományoddal nem az ő lelkivilágát és gondolkodását tükrözöd hogy ő mit gondol, hanem hogy szerinted mit gondol, magyarán összeesküvés elméleteket gyártasz egy ismeretlen emberről akit nem is ismersz. Ártalmas dolog amit művelsz. A te gondolataid nem ő. Ezt kéne tudatosítani. És a saját frusztrációdat nem kéne kivetíteni másra és nem kéne random köze nincsen hozzá dolgokat kitalálni másokról mert csúnya dolog és ártó. Ez a probléma a gyk-n az olyan emberek hozzáállásával és ez nagyon, de nagyon szomorú. Ahelyett hogy a kérdésre figyelnél már spamolod a kérdést bántva a másikat aki csak válaszolt a kérdésre hogy ő mire vágyik.
Vagy mert szimplán nem akar gyereket. Ezt kifelejtettem a válaszaim közül. Vagy mert nincsenek olyan feltételei. Millió oka lehet. Te csak egy dolgot szajkoztal mikozben o egy mondatban ezt is kizarta csak nem olvastad el ezek szerint csak figyelmetlenul.
83-as vagyok.
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem sem kell senkit számonkérni azért, mert nem vágyik gyerekre. Az okok csak az illetőre tartoznak, vagy maximum a közelebbi rokonokra, illetve barátokra. Senkinek sem tartozik elszámolással. Tartsuk tiszteletben mások döntését!
87/88! Természetesen igen leszedem. Ennek az elvárásnak is kölcsönösnek illene lennie.
Vannak nők akik undorodnak attól, hogy szájjal való kényeztessenek egy pasit,ő dolguk. Mások pedig szeretnek. Nos szerintem az orális kényeztetés alapja hogy ne szőrrel legyen tele a felek szája.
Szőrtelenítés állatkínzás....valljuk be 20-30 éve más nézetek voltak elterjedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!