Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők, asszonyok, mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, asszonyok, mi az, ami kizáró ok egy kapcsolat esetén?

Figyelt kérdés

Én szintén nő vagyok. Érdekelné, hogy kinél mi jelent kizáró okot.

Nálam az alábbiak:

-Alkoholizmus

-Megcsalás, nőzés

-Fizikai vagy lelki terror

-Munkakerülés

-Ápolatlanság

2021. máj. 27. 19:56
 31/99 anonim ***** válasza:
91%
Vélhetőleg sosem lesz már párkapcsolatom a leirt elvarasok alapján. Természetesen, megértem...Alkoholista vagyok. Pontosabban, felépulo függő. Már hónapok óta nem iszom, dolgozom magamon. Van munkám, vannak céljaim. Legalább őszinték voltak a válaszok. 30/F
2022. jan. 24. 07:46
 32/99 anonim ***** válasza:
93%

Mindenfajta függőség, káros szenvedély.

Perverzitás, kihasználás, pszihopatizmus, szociopatizmus, nárcizmus.

Dühkezelési problémák, erőszakos viselkedés, nem egyenrangú társnak kezel, Othello szindroma, vagy másnéven kóros féltékenység.

Bűnöző lét ebbe belatartozik az állatkínzás.

Ezek nem általánosak csak a kérdés az volt hogy mi kizáró ok.

Proliság.

EQ és IQ hiánya.

Kulonbozo világnézet mert ugy nehez kapcsolatot építeni.

Vallás

Politika propagálása. Én nem politizálok.

Tulzott ezoterizmus.

Elvakult hit bármiben.

Nem minden válasszal értek egyet amiket írtak. Pl. Ha gyereke van az nem probléma, az már igen ha nem spontán áll ahhoz hogy szerelembol kozos gyerek ha ugy alakul,mert ugy nem lenne fer, szerintem az a jó ha rugalmasan kezeli ezt a kérdést a másik is. Magyarán sem nem erőlteti sem nincs ellenére magyarán ha lenne akkor ösztönös boldogsággal várja ő is, az már más kérdés hogy lesz-e de ez a hozzáállás nagyon fontos.

Ami kizárt ha vállásról van szó, hogy anno ugy váltak hogy tulajdonképpen szeretik egymást van szerelem az nálam kizáró ok mert nem akarok pótlék lenni, sem nem akarok hasonlítani az exfeleségre mert az azt jelentené hogy szintén pótlék vagyok es nincs túl az exén es egy mintat követ a masik.

Ha tudatosan váltak mert már nem működött akkor ok es még csodálnám is őket hogy önmaguk boldogsága miatt es a gyerekek miatt is felelősségteljes döntést hoztak es tudnak is örülni a másik boldogságának.

Lehetne sorolni a listát bőven, de ezek amiket felsoroltam nálam alap.

2022. jan. 24. 08:29
 33/99 anonim ***** válasza:
100%

Ja ami kizáró ok még a nőcsábász aki csak asszonyt akar tartani otthon ezt elfelejtettem írni.

32-es vagyok.

2022. jan. 24. 08:31
 34/99 anonim ***** válasza:
100%

És még egy nagyon fontos dolog az is kizáró ok, ha egyedülállónak hazudja magát miközben párkapcsolata van vagy felesége.

A hazugság, hazudik pl. Az érzelmeit illetően magyarán nem szerelmes belém. Szerelmet hazudik de csak szórakozik es kibeszél a haverjaival, tisztelet hiànya és lehetne sorolni hogy mik kizáró okok. 32-es, 33-as vagyok.

2022. jan. 24. 08:41
 35/99 anonim ***** válasza:
91%
Ha az exével tartja a kapcsolatot
2022. jan. 24. 08:59
 36/99 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

31-es, még nincs minden veszve, sok sikert kívánok a felépüléshez! 😊🙏

2022. jan. 24. 12:16
 37/99 anonim ***** válasza:
100%
36! Köszönöm, kedves kérdező!
2022. jan. 24. 18:41
 38/99 anonim ***** válasza:
76%

Latszik rajta,h rosszeletu,kirohadt az egesz fogsora. A fogainak 1/3-a van meg,az is sarga,rohado felben levo. Tobb ilyen van korulottem .

Utalja a kutyakat vagy fel toluk. Ez is into jel. Rossz hatao szandekra utal.

Csettintgetes,udvariatlansag,durvasag beszedstilusban is.

Homoszexualitasra utalo kezmozdulatok vagy hanglejtes.

Talalkozaskor gyorsan lelep,siet valahova.

Beszelgetes kozben gyakran ranez a telojara.

Elkezd vitatkozni.

Megkerdezi,minek sminkelek.

Megkerdezi,h tudnek-e smink nelkul jonni legkozelebb.

Dagadt/igenytelen/koszos a ruhaja/korme/szakadt a cipoje/haja apolatlan/

Megkerdezi az ismeretseg elejen,h ottudhat-e nalunk. Illetve fel akar jonni a lakasunkba ,annak ellenere,h en nem hivtam oda.

Bele akar szolni,h mit kszok vagy eszek.

Bele akar szolni,mit veszek fel.

Ram akar adni vmi ruhat,amit o vesz es nekem nem tetszik vagy en kozonsegesnek tartom.

2022. máj. 8. 04:22
 39/99 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2022. máj. 8. 11:16
 40/99 anonim ***** válasza:
5%
Egy vastag farok, egy vastag pénztárcával kiegészítve ezeket mind tudja kompenzálni.
2022. máj. 9. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!