Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők, asszonyok, mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, asszonyok, mi az, ami kizáró ok egy kapcsolat esetén?

Figyelt kérdés

Én szintén nő vagyok. Érdekelné, hogy kinél mi jelent kizáró okot.

Nálam az alábbiak:

-Alkoholizmus

-Megcsalás, nőzés

-Fizikai vagy lelki terror

-Munkakerülés

-Ápolatlanság

2021. máj. 27. 19:56
 71/99 anonim ***** válasza:
17%

Kedves 68!

El kell ismerni, hogy (szempontodból) végső soron még tisztességes is az álláspontod. Hiszen két alapvető elvárásod szerint:

- gyereket ne akarjon a férfi és ne is legyen gyereke;

- "Akit zavarnak a melegek, aki szerint el kéne bújniuk, pl ne csókoljàk meg egymást az utcán, vagy ne fogják meg egymás kezét"

Ez így tényleg tisztességes, hiszen a kisgyerek lelkivilágának veszélyeztetése lenne, ha a fajtalankodókat, a fajtalanságot az utcán végig kellene néznie.

De értékrended lepusztult állapota miatt nem ismered fel: nem a gyereket kellene a világképedből kivenni, hanem a fajtalankodás tapsikolva támogatását.

Köszönöm, hogy őszintén leírtad álláspontodat, és hidd el, nagyon szeretném, ha lelked megszabadulna nyomorult terheitől, bármi is okozta neked ezt!

2022. aug. 22. 09:05
 72/99 anonim ***** válasza:
45%

Na ezért nem lesz nekem senkim ennyi feltételnek megfelelni😂

Utánna meg össze jönnek egy asszony verővel és ő az isten hányingerem van a nőktől komolyan

2022. nov. 29. 09:37
 73/99 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy leírtad a véleményed!

Az ilyesmit én sem tudom mire vélni. 🤷‍♀️ Én is tudok olyan ismerősről, aki rengeteg elvárást támasztott, aztán leadta a szintet.

2022. nov. 29. 09:57
 74/99 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még kèt dolog a sok felsorolt után pluszba, hogy ne legyen érdeltelen irántam és meltó párom legyen! Büszkék legyünk egymásra!
2022. nov. 29. 13:39
 75/99 anonim ***** válasza:
28%
Ki maradt az hogy ne pisiljen állva és a xarast otthon intézze el.
2022. nov. 29. 16:36
 76/99 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2022. nov. 29. 18:01
 77/99 anonim ***** válasza:
87%

- agresszív viselkedés; fizikai és lelki bántalmazás

- tudatos nyílt színi megalázás

- kezeletlenül maradt durva mentális problémák "nem fogok én pszichomókushoz menni, nem vagyok dilis / szedjen gyógyszert a radai rosseb" jeligével

- alkoholizmus (hosszú kapcsolatban kezdődő alkoholizmusnál felajánlanám a segítséget, és megnézném, hogy akar-e változtatni)

- gyakori, rendszeres dohányzás (napi-kétnapi szintű)

- neveletlenség, illemszabályokra magasról tojás, bunkóság

- hímsovinizmus

- tartós munkanélküliség, héderelés, más pumpolása

- beteges féltékenység

- megcsalás

- ha kiderül, hogy követett már el erőszakos bűncselekményt, még ha gondatlanságból is

- rasszizmus és homofóbia

- állatkínzás

2022. nov. 29. 19:16
 78/99 anonim ***** válasza:
100%
Kizáró ok ha túl sokat internetezik, függ tőle mert mindenre ott keresi a kérdeseire a válaszokat.
2022. nov. 30. 06:57
 79/99 anonim ***** válasza:
100%

Ha ápolatlan.

Ha természetellenes nézeteket vall.

Ha műveletlen.

Ha bunkó.

Ha érzéketlen.

Ha lusta.

Ha utál dolgozni.

Ha nincs célja az életben.

2022. nov. 30. 14:14
 80/99 anonim ***** válasza:
44%
Aki gyűlöli a gyerekeket, őt nem anya szülte, nem apa nemzette vajon?
2022. nov. 30. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!