Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, asszonyok, mi az, ami kizáró ok egy kapcsolat esetén?
Én szintén nő vagyok. Érdekelné, hogy kinél mi jelent kizáró okot.
Nálam az alábbiak:
-Alkoholizmus
-Megcsalás, nőzés
-Fizikai vagy lelki terror
-Munkakerülés
-Ápolatlanság
59.
Válaszoltam a kérdésre, hogy mik ( voltak) mindig is az elvárásaim. Ennyi. Ezek szerint kerestem párt magamnak és meg is találtam már rég. És ha nem lenne, akkor is ezek lennének az alap elvárásaim. Mit kell kötözködni? Mi közöd hozzá?
Nem mellesleg a szőrtelenítésnek meg az ápoltságnak semmi köze egymáshoz.
Mik azok a nevetséges elvárások? Miért nevetségesek? Csak mert te még ezekhez az alap dolgokhoz sem érsz fel? 😂😂😂 Kész vicc vagy.
60. Érzem az iróniát, de nem zavar:) , rég megtaláltam, és minden elvárásomnak megfelel, köszi.
60!
Igazad lehet. Az is lehet, hogy egy troll.
61!
”Nem mellesleg a szőrtelenítésnek meg az ápoltságnak semmi köze egymáshoz.”
Már hogyne volna.
”Csak mert te még ezekhez az alap dolgokhoz sem érsz fel?”
Ezekhez maximum egy elmebeteg ér fel.
63
Semmi köze.
Ápoltság = fürdés, hajmosás,fésülködés, tiszta ápolt fogak, száj, körmök, dezodor használat.
A szőr pedig természetes, a szőrtelenítés meg egyéni dolog, emellett csak egy divat, semmi több.
Választ persze továbbra sem tud egyik díszpinty sem írni, hogy mégis melyik elvárás olyan hatalmas probléma? Mivel egyik sem teljesíthetetlen.
Ilyen amikor az egyet nem értés az intelligencia hiányával párosul, csak személyeskedni próbáltok, ésszerű érvek nélkül.
Igényesség kérdése. Nem divat, hanem igényesség, esztétika és nem mellesleg higiénia kérdése is.
Mi számít neked unalmasnak?
Mi van akkor, ha volt már házas?
Csak az alkoholfüggőség vagy az alkoholfogyasztás is zavar?
A homofóbia-rasszizmus kérdéssel az a baj, hogy gondolom minden annak számít nálad.
Mi van akkor, ha fideszes?
A rendezetlen intim szőrzetet meg megbeszéltük, hogy egyenlő igénytelen gusztustalanság.
65.
Unalmas: nyilvànvaló, olyan aki untat, nincs bennünk semmi közös, csak olyan dolgok érdeklik amik engem nem/ csak engem érdekelnek olyan dolgok amik őt nem, csak a munkájáról tud beszélni, stb stb.
Nem akartam olyat aki volt már házas mert én azt egyszer akartam megélni, hogy életem szerelme a férjem lesz, nem úgy, hogy neki ez már megvolt. Szerintem mindenkinek joga van erre vàgyni.
Fideszessel sem lennék soha. Akiknek ez a vezetés megfelel, meg az, amit ez a banda csinál, nos azzal én nem kezdek. Ennyi.
Az alkoholfogyasztás, ha rendszeres és gyakori, és nem tud lemondani róla, már az is függőség, emellett utálom a szagát is, és a részegséget is. Ezt sem tartom hatalmas bűnnek.
Homofóbia. Ez is egyértelmű elvárás. Akit zavarnak a melegek, aki szerint el kéne bújniuk, pl ne csókoljàk meg egymást az utcán, vagy ne fogják meg egymás kezét, azaz ne vàllalják fel magukat ugyanúgy mint a heteroszexuális párok, vagy akivel egy sorozatot nem lehet együtt megnézni mert köpöd, fújjol ha ilyet lát bennük, hát én ilyenekkel nem folytatok kapcsolatot az biztos. Rasszizmus ugyanez.
A szőrzet pedig még mindig a test természetes része, és mindenkinek a magánügye hol szedi le és hol nem, a tisztasághoz, az ápoltsághoz semmi köze. Divat. Nem több. Még mindig.
De mindegy, hagyjuk. Nem értünk egyet, nem is kell, van ilyen. Továbbra is azt gondolom, hogy mindenki azt vár el amit akar, párkeresés tekintetében, én pedig a kérdésre válaszoltam.
Bennem legalább van annyi, hogy én nem szidtam soha mások elvárásait, mert ez mindenkinek a maga dolga. Veletek ellentétben. Legyetek vele boldogok:)
A magam részéről itt be is fejeztem. További jó hisztizést nektek.
67!
Dehogynem. A kérdésből egyértelműen látszik, hogy ez volt a célod. De nem baj.
68!
”Az alkoholfogyasztás, ha rendszeres és gyakori, és nem tud lemondani róla, már az is függőség, emellett utálom a szagát is, és a részegséget is.”
Az a függőség, ha valaki minden nap iszik alkoholt.
”Homofóbia. Ez is egyértelmű elvárás. Akit zavarnak a melegek, aki szerint el kéne bújniuk, pl ne csókoljàk meg egymást az utcán, vagy ne fogják meg egymás kezét, azaz ne vàllalják fel magukat ugyanúgy mint a heteroszexuális párok, vagy akivel egy sorozatot nem lehet együtt megnézni mert köpöd, fújjol ha ilyet lát bennük, hát én ilyenekkel nem folytatok kapcsolatot az biztos.”
Vagyis nálad minden homofóbia. Az is, ha valaki nem vonaglik szivárványszínű zászlóban a Pride-on.
”A szőrzet pedig még mindig a test természetes része, és mindenkinek a magánügye hol szedi le és hol nem, a tisztasághoz, az ápoltsághoz semmi köze. Divat. Nem több. Még mindig.”
A szájszag is a test természetes része, és mégis lázadsz ellene. A tisztasághoz-ápoltsághoz pedig nagyon is sok köze van, főleg ilyenkor nyáron. Meg persze esztétikai kérdés is. Még mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!