Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők, asszonyok, mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, asszonyok, mi az, ami kizáró ok egy kapcsolat esetén?

Figyelt kérdés

Én szintén nő vagyok. Érdekelné, hogy kinél mi jelent kizáró okot.

Nálam az alábbiak:

-Alkoholizmus

-Megcsalás, nőzés

-Fizikai vagy lelki terror

-Munkakerülés

-Ápolatlanság

2021. máj. 27. 19:56
 41/99 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy leírtad a véleményed!
2022. máj. 9. 08:19
 42/99 anonim ***** válasza:
50%
Irreálisan magas elvárásokkal, józan ész keretein kívül soha nem lesz kapcsolatotok, max. alkalmi (szex).
2022. jún. 16. 17:24
 43/99 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy leírtad a véleményed!

Igazad van, nem érdemes túl magas elvárásokat támasztani, ugyanakkor csak azért, hogy legyen kapcsolatunk, nem szabad megalkudni, és az összes elvárásunkat sutba dobni. Csak olyasmit érdemes elvárni, amit mi magunk is tudunk nyújtani. :)

2022. jún. 16. 19:34
 44/99 anonim ***** válasza:
100%

"Csak olyasmit érdemes elvárni, amit mi magunk is tudunk nyújtani."

Ez egy elég jó megközelítés!

2022. jún. 16. 19:40
 45/99 A kérdező kommentje:
Örülök, ha így gondolod! :)
2022. jún. 16. 21:03
 46/99 anonim ***** válasza:
10%

Kizáró ok, hogy balra fésüli a haját, na meg az is, hogy pirosat vesz fel (mert nem a kedvenc színem), nomegasztán hogy késsel bontja fel a konzervet nem konzervnyitóval, aztán hogy nem akarja nézni velem a Barátok köztöt, mert csak a foci érdekli.

20 év múlva: the situation is unchanged

2022. jún. 16. 21:35
 47/99 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltál!
2022. jún. 17. 08:24
 48/99 anonim ***** válasza:
42%

"Csak olyasmit érdemes elvárni, amit mi magunk is tudunk nyújtani."

Alapvetően másként látom. Merthogy: én magam nyújtsam mindazt, amit tudok, elsődlegesen szeretetet, és semmit ne várjak el. A másik fél, ha szeret engem, akkor ő is pont így fog viszonyulni hozzám. Így tehát az elvárás teljesen kivehető a kapcsolatból. De a helye nem marad üresen, sőt, hiszen betölti a szeretet.

Tudom, ez az elmélet, de legalább az elmélet ne elvárásokra, hanem szeretetre épüljön. Egyébként pedig a gyakorlatba is átültethető, tehát mégsem csak elmélet.

2022. jún. 17. 20:30
 49/99 A kérdező kommentje:

Nincs azzal semmi gond, hogy másképpen látsz bizonyos dolgokat. Bárki véleményét szívesen meghallgatom. :)

Köszönöm a választ, ment a zöld kéz. :)

2022. jún. 17. 21:56
 50/99 Semuhi ***** válasza:
100%
49 énis igy látom azthittem egyedul vagyok ezzel
2022. aug. 10. 03:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!