Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok asszonyok ez zavar titeket?
Nekem anno iszonyuan bejott egy pasi, o ol boncmester volt es mindig buzlott attol az izetol aminek nem jut eszembe a neve, de a hullakra teszik, hogy ne rohadjanak tovabb es a fertotlenitoszer szag is:-)))
Anyukam orvos, o neha boncol szal nalunk a lakasban szivek es agyak allnak befottesuveg szeru formalinban, tehat engem ez annyira nem erdekel.
Az viszont igen, h vadaszik es allatokat ol meg a sajat, szabad akaratabol, szoval nalam ez kizaro ok lenne.
Kösz a válaszokat! Am ezt dobta a gép valamiből élni kell De jah igy belegondolva lehet pár embernek rosz a véleménye rólam pedig nem vok erőszakos ember. Magyarázkodni nem fogok elkezdeni de sintére is szükség van a világban.
Uccsó: muszáj előbb utóbb elmondani én pedig utálok hazudni szóval hamar tisztázom a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!