Lányok/asszonyok! Titeket mennyire zavar, ha párotokat/férjeteket uratoknak hívják, "titulálják"?
Biztos előfordult már veletek olyan, hogy valaki megkérdezte tőletek, hogy hogy van az uratok, merre jár, mit csinál, stb... Hogyan reagáltok az ilyen szituációkra? Esetleg ti magatok is uratoknak hívjátok olykor a szerelmeteket?
Kíváncsian várom a válaszokat! :)
Ha barátnők kérdezik, okés, mert tudom, hogy poén. (Bár nagyon ritkán szokták.)
Ha nagypapám, akkor nem okés, mert ő tényleg úgy is gondolja.
Egyáltalán nem zavar.
Sőt volt, amikor engem kancának tituláltak. :) Vicces, semmi rosszat nem látok benne.
Hogy van az urad?
Mióta felszabadított, nem láttam.
Érdekes, az nem zavar, ha azt kérdik, "mit csinál az urad?". Hiszen tulképp a férj uram.
De az már zavaróbb, ha a párom nekikezd, hogy a "Józsi mesélte, hogy az asszony otthon..."Szóval az "asszony" nekem negatívabb.
Szerencsére eddig csak a barátnőim poénkodtak vele, ahogy ő is a barátaival úgy beszél rólam, hogy az asszony, mert mi vagyunk a legrégebb óta együtt a baráti körünkben (4 éve). Nincs vele problémám. Nem ez dönti el a kapcsolatunk minőségét.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!