Szerintetek ez belefér egy együttélésbe, vagy csak engem zavar? Bővebben lent
Ha "semmi nincs benne", akkor miért törli le a nyomokat?!...
Ha csak ártatlan csevegés a régi barátokkal, akkor azokat a leveleket neked is megmutatná!...
Szerintem ez a pasi mindig is ilyen volt (és ilyen is marad), egy olyan alak, aki a barátnője mellett más nőkkel is szeret szórakozni...
Nem véletlen, hogy 41 éves korára nincs családja...
Én a helyedben gyorsan keresnék egy másik férfit, aki nem másfelé kacsingat, hanem engem becsül meg és én vagyok neki a központ, esténként velem akar csevegni, nem pedig a régi nőivel...
Én a helyedben gyorsan lapátra tenném a pasit és más férfit keresnék magamnak! (Az idő gyorsan elszáll, ne fecséreld egy olyanra, aki erre érdemtelen!)
Kerdes: miert van o otthon, ha te csak akkor ersz haza es ott talalod a gep elott? Vagy felreertettem, amit irtal?
Nekem nem ferne bele, hogy minden este, allandoan a neten logjon, es az, hogy torol, hogy nem mutatja meg, az azt jelenti, hogy titkolozik, a titkolozas pedig nalam egyertelmuve teszi, hogy nem tartozunk egymashoz. (ergo cuccai az ajto ele, zarcsere es hasonlok)
Akivel egymashoz tartozunk, annak nem kell mindent megmutatnia, de ha veletlenul melleallok, hogy "hoztam egy teat" akkor ne kapkodjon riadtan a panikgomb utan, ha megkerdezem, mit kopog annyit a billentyun, akkor merje azt mondani, hogy "gyere ide, megmutatom, jot fogsz nevetni te is" - es akkor minden rendben van. De a titkolozas, a torles idegesen, nehogy meglassam, telefonalas a kert tulvegebol, wc-ben sms-ezes, nnnna akkor cucc az ajto elott es zarcsere.
Mivel tarskereson ismerted meg igazad van, most mar egyutt eltek, es veled kedveskedjen, mosolyogjon, ne pedig a "haverjaival"!
Legy hatarozott, es allisd kesz tenyek ele, mivel igy elkepzelheto, hogy ujra csalodni fogsz. Nagyon sok ffi tartatja igy el magat a mai korszakban, kihasznalva a noket.
Nem akarok "Csernusosan beszólva" kioktatónak tűnni, de javaslom, hogy fejleszd az önbizalmadat arra a szintre, hogy hiszel magadban annyira, hogy meg tudod tartani a párodat, őbenne pedig bízz meg annyira, hogy Téged szeret és nem hazudik.
A féltékenység (egy határon túl) nem más, mint:
-a partner meghazudtolása>BIZALMATLANSÁG
-önmagunk alkalmatlansághite a kapcsolatra>ÖNBIZALOMHIÁNY
Ezeket le kell küzdeni, mert lassan, de biztosan elrohasszák a párkapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!