Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez belefér egy...

Szerintetek ez belefér egy együttélésbe, vagy csak engem zavar? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Sziasztok,érdekelne mindenki véleménye,mert tanácstalan vagyok. A neten ismerkedtem meg a párommal egy társkereső oldalon ,7 hónapja vagyunk együtt,1 hónapja együtt is élünk.Ő 41 éves,elvált ffi. Az alkalmazás törölve lett mindkettőnknél.Neki megmaradt néhány beszélgetős "havernője",akikkel levelezik,szinte minden este a gép előtt találom,engem bánt hogy rendszeresen levelezik másokkal is,ő nem érti mi a rossz ebben,hiszen megmondta,hogy azok régi ismerősök(2 évig volt fent a társkeresőn)és szerinte semmi nincs hogy időnként levelezik,engem viszont zavar,hiába a rengeteg jó tulajdonsága,egyszerűen úgy érzem éket ver ez közénk és a kapcsolat végéhez fog vezetni,mert nem tudok benne így megbízni,én sem levelezem másik 5-6 ffivel,még szórakozásból sem. Miért van erre szüksége ha velem tervezett hosszútávra és összeköltözött velem.Elhamarkodott lépést nem szeretnék tenni,de nem látok tisztán,hogy miért van erre szüksége? Nem szeretnék egy válás után ismét csalódni,de azt sem szeretném ha hülyének nézne.Mit tennétek a helyemben?
2011. okt. 9. 02:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Tedd fel magadnak a kérdést, miért jó vele lenned? van egyáltalán még valami amiért érdemes? Nem tudom ki hogy van vele, de én azért lennék együtt egy pasival, mert jól érzem magam vele. Amint ez tartósan borul, onnantól kezdve nincs értelme a kapcsolatnak. Hiszen van munkám, lakásom, nem vagyok rászorulva, nem igaz? A kapcsolat addig tart amíg az ember nem eszi a kefét állandóan. mondjuk lehet hogy ezért is nem mentem férjhez :)

Kedves kérdező, én is sokat ismerkedtem társkeresőn. Volt olyan pasi, akivel ugyan nem tetszettünk egymásnak, de a kapcsolat egy ideig megmaradt, csetelgettünk. De ez nem napi szintű volt, kb hetente beszéltünk. Ahogy egy előző is írta, ez most nektek a "mézeshetek" időszakának kéne lenni, ehelyett a kedves pasid más nőkkel akar beszélgetni, velük érzi jól magát. Ezt kár szépíteni. Mert ha arról lenne szó, hogy te épp tévézel, amit ő nem akar nézni, ezért elmegy a nethez, és épp ott van egy régi csaj akivel sokat beszélgetett és megkérdezi hogy van, mi újság a pasikkal... akkor ok. De nem napi rendszerességgel, hogy az legyen a kikapcsolódása hogy őket keresi, veled meg ingerült, ami azt mutatja, hogy látványosan elege van belőled. Sajnálom de ez a helyzet. De nyugi, más is járt már így.

Szóval én nem gatyáznék sokáig, elköltöznék, vagy ha ő jött hozzám, megmondanám hogy nekem ez így nem pálya, jobban érzem magam egyedül, menjen el. Ettől még nem kell szakítani, ha nagyon oda vagy érte, de legalább te leszel az úr, és ha akar tőled valamit akkor rá lesz kényszerítve hogy teperjen.

33/N

2011. okt. 9. 08:09
 12/19 anonim ***** válasza:
30%

Mindenkinek vannak barátai.Én nő vagyok és vannak férfi barátaim,olan is van kit az utóbbi időben ismertem meg. A párkapcsolat nem arról szól,hogy csak ketten létezünk és senki mással nem beszélgetünk.

Te se ess abba a hibába,hogy "én sem levelezem másik 5-6 ffivel" .Miért nem? Az lenne a normális ha lennének más barátaid is.

A bizalom az alap egy kapcsolatban.Ha ez benned nincs meg, akkor nem sok jövőt jósolok nektek.Nem az ő hibájából,hanem a tiedéből.

2011. okt. 9. 08:10
 13/19 anonim ***** válasza:
90%
Definiáljuk a barátság fogalmát. Paskra vadászó, félig-meddig ismeretlen nők a netről- ez nem barátság, ezt inkább laza flörtnek hívnám.
2011. okt. 9. 12:02
 14/19 anonim ***** válasza:
Konkrétan fenn a társkeresőn szokott chatelni velük? Nekem is vannak olyan barátaim, akikkel társkeresőn találkoztunk és barátok lettünk, de velük mailben kommunikálunk…
2011. okt. 9. 19:18
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A férjemet én is a neten ismertem meg. Nem néztem és nem is nézném jó szemmel, ha levelezgetne nőkkel. Ezt már az elején letisztáztuk. volt egy olyan lány akivel egyszer nyáron beszélgetett és ezt el is mondta. Amugy ismerjük egymás jelszavait a közösségi portálon, mert nincs ilyesmi titkolni valonk egymás előtt.

téged ugy vettem észre ez nagyon zavar ülj le vele beszélgetni, hogy Neked ez fájdalmas és nagyon bánt. Amennyire ismerem magam én még ultimátumot is adnék neki.

2011. okt. 9. 20:19
 16/19 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyi időt tölt el a velük való beszélgetésekkel. Ha téged elhanyagol emiatt, az baj.

Viszont ha nincs erről szó, csak beszélget régi jó ismerőseivel, akkor nem értem, mi a bajod? Ha már valakinek kapcsolata van, az már nem is állhat szóba más neműekkel? Ha már évek óta haverok, akkor ugyan, miért ne beszélgethetnének?

Én is ismerek férfiakat, akiket még a férjem előtt ismertem meg neten és néha szoktam is velük beszélgetnis, nemcsak férfiakkal, ugyanúgy nőkkel is, akiket szintén neten ismertem meg. Általában hétköznapi dolgokról, hogy van a család, mi újság, stb.

2011. okt. 9. 20:57
 17/19 A kérdező kommentje:
A társkereső oldal már régen törölve lett,közösségi oldalon szokott levelezni,de mivel szóltam törölni akarta,de lebeszéltem róla,és ritkábbak lettek a levelek is. Nem előttem,hanem ahogy hazaértem este a melóból,sokszor találtam ott böngészve,de ő mondta meg kikkel levelezik,így tudtam meg,
2011. okt. 15. 15:02
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el a válaszokat,csak az utolsó kommentedet.Miért zavar,ha megmondta kivel/kikkel levelezik?Ennyire bizalmatlan vagy?Akkor ne legyél vele,mert ez jobb nem lesz.Én már "ezer" éve férjnél vagyok-2 gyerekünk van,a nagyobb 20 éves-ám soha,de soha még csak nem is néztem bele a dolgaiba.Holott külön notebookja van,de engem a mobilja sem érdekel.
2011. nov. 10. 01:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Egoizmus a facer szokasokat folytatni! En is szerettem hobbinol pasikkal chatelni de parkapcsolatban ilyet nem teszek. Foleg mert egy ferfi sem viseli ezt el. Akkor nekem miert kene? A szerelmem KEDVEERT lemondok az effele hobbirol. Egyebkent is valljuk be... Megis mirol tudna veluk beszelgetni amit velem nem. Ha meg velem nem, akkor az igencsak felszines kapcsolat, arra meg nekem n lenne szuksegem! Sztem mas nemuekkel valo chateles csak ego nyalogato facer hobbi! Parkapcsolatba nem fer bele!
2014. szept. 23. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!