Egy hónapos kapcsolatba belefér?
Egy hónapja jöttem össze a "barátommal". Azért van idézőjelben, mert lehet, h csak én tartom annak... minden szép és jó, jó vele lenni, így 30 évesen már más egy kicsit. Olyan rég voltam egy kapcsolat elején, h néha nem tudom mi az ami normálisnak számít és mi az, ami nem... Fent van iwiwen és ott van neki a Lovehunter alkalmazás is. Tudom, h minden nap belép, de ezt nem törölte.
Családi állapota nem látható. Ezek, de főleg a Lovehunter (használja is) ad okot arra, h még óvatosabb legyek, vagy a mai világban ez normális? (egy 9 éves kapcsolat után vagyok, nem tudom ma hogy' megy ez :-/ )
"így 30 évesen már más egy kicsit"
- Már miben más? A leírásod minden ugyanúgy megy, mint 14 évesen. Még azt sem tudod, jártok-e.. márpedig ezt rajtatok kívül más nem tudja jobban.
Ezek szerint szerinte nem jártok.
Esetleg próbáld meg kipuhatolni, hogy most akkor mi a helyzet. És ha csak hülyít, akkor most hagyd ott!
A páromnak is kint van! És? Ma már együtt röhögünk rajta. fél éves kapcsolat, ő 35éves.
Sőt! Ma beültünk egy kávéra a helyi pubba, és a pultos csak ott rázta neki magát...konkrétan rámozdult. A párom meg adta alá a lovat. A végén már a kiscsaj annyira zavarba jött, hogy sírtunk a röhögéstől, ki kellett jönnünk.
Csak azért írom le, mert van,akinek ilyen a stílusa. Beszéld meg vele!
Hm, lehet azért nem sikerült igazán közel kerülnöm a volt barátomhoz, mert nem állítottam "kapcsolatban"-ra az állapotom?! :-)) Na ha ezért nem volt képes túllépni az egyszavas válaszokon, az gáz.
Szóval azt akarom mondani, hogy nálam pl semmit nem jelent, hogy neten az ilyen lényegtelen dolgokat aktualizáljam...
Nemtom mi az a Lovehunter. De ha ilyenekkel vacakol, akkor tegyél róla, hogy inkább veled foglalkozzon, és ne legyen ideje butaságokra, mint a net!
Szerintem ha téged zavar, akkor ne érdekeljen mi ma a módi.
Nincs is olyan.
Engem is zavarna. Nem tűnik tűl komolynak a részéről.
Kb. "nézelődöm még, hátha találok egy még jobbat.
De közben meg jól elvagyok."
Kérdezz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!