Milyen ajándékot vehetnénk egy 4 hónapos kisfiúnak keresztelőre? Babahordozó, autósülés, pelenkázó szekrény stb. ezek már megvannak, mivel van nagyobb tesója így ezek megmaradtak.
Szerintem ilyenkor még inkább a szülőknek tudsz örömet okozni, egy szép ruha-együttessel, vagy pl lehet kapni nagyobb üzletekben Johnson's pelenkázótáskát, ami tele van mindenféle babaápolási szerrel (krém, fürdető, hintőpor, stb, tehát egy jó nagy csomag), szóval szerintem ezzel is meglepheted őket.
Ha mindenképp a kicsinek akarsz, valami csörgőt, vagy aranyos színes játékot, amit elnézeget, könnyen meg tud fogni.
Keresztszülők leszünk a vőlegényemmel.
Gondoltam arany nyakláncra is, amin lehetne egy medál a kicsi keresztnevének első betűjével ellátva.
Igen, ha ezt tudom, biztos nem traktállak csörgős, meg Johnson-os ajicsomaggal:D
akkor egyértelműen ékszer
Szió,
én most néztem, vannak jó kis pelenkázó, érzékeny bababőr csomag,és egyéb babaápolási szettek a midnennőneken.
Van ami féláron van (babakrém, pelus, babatörlő, ilyesmi) szerintem így tökre megéri,meg ezek mindig kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!