Milyen ajándékot vehetnénk keresztelőre egy kisfiúnak? Gondoltunk arany karkötőre, amit majd ha nagyobb lesz viselni tud. De más ötletünk nem igazán van.
egy üveg jó minőségű pálinka,vagy bor,amit a nevével felcimkéztettek,és azévi legyen amikor a keresztelő van,vagy amikor született.
És 18 évesen felbonthatja.
Nekem ez nagyon tetszik.
Jó az arany, mert az egy örök emlék.
Vagy arany nyaklánc, medállal. A medálba belegravíroztathatjátok a nevét, és pl. a születési dátumát. Vagy a keresztelés időpontját.
Ha majd idős korában ránéz, ti fogtok eszébe jutni.
Én aranyat nem vennék. Attól is függ hány éves a gyerkőc és mennyit szántok .
Kérdezzétek meg a szülőket esetleg most mire lenne szükségük.
Etetőszék, járóka, vagy valami szuper jó játék.Ha nincs más ötlet takarékbetét is jó.
A mi kisebb gyerekünk órát kapott. A nagy meg semmit, a keresztapja állta a vendéglői ebéd árát. Az is sokba került.
Az arany eléggé drága, és ki tudja, fogja-e hordani, a legtöbb pasi a jegygyűrűt sem hordja, pedig azt illene. Szerintem igazán praktikus a drágább játék, etetőszék, mert az nagyobb valószínűséggel használja.
Mi leszünk a keresztszülők. Etetőszék, hordozó stb... ilyet már nem akarunk venni mert már van egy nagyobb tesója. Így megmaradtak azok a dolgok. Keresztelőre ruhát pedig azért nem, mert a nagyszülők veszik azt.
Az arany nyaklánc medállal nagyon jó ötlet, így bele gravíroztathatjuk a születési idejét.
Köszönöm az ötleteket, várom még a továbbiakat. :)
Nem minden férfi hord ékszereket. 15-20-30 év múlva meg ki tudja divat lesz-e egyáltalán, vagy inkább "melegnek valónak" fogják gondolni (ide beírtam eredetileg a megfelelő szót, de megfenyegetett a szűrő: Az általad elküldeni kívánt szavak/mondatok fennakadtak automata trágárságszűrőnkön! Moderátoraink meg fogják vizsgálni korábbi és ezutáni hozzászólásaidat, indokolt esetben a hozzáférésed letiltják. Kérlek vedd figyelembe a szabályainkat és azoknak megfelelően használd az oldalt! Nem tudom, másnak hogy mennek át ettől jóval vaskosabb kifejezések)
Mi nyáron ajándékoztunk hasonló helyzetben.
Házi pálinkát palackoztattunk és belegravíroztattuk a kisfiú nevét, születési idejét (illetve valami ilyesmit gravíroztattunk, hogy "Ez a palack X Y tiszteletére lett palackozva 2011 XX YY") A szülőknek is nagyon tetszett, rögtön az jutott eszükbe, hogy majd a 18. szülinapján fogja felbontani.
Bort azért nem ajánlok, mert 18 év múlva kellemetlen meglepetés érhet a felbontáskor (borvidéken lakunk, boros cégnél dolgozunk, és bizony a legjobb boroknál is adódnak kellemetlen meglepetések)
Ja, és cakkumpakk kijött egy üveg 3ezer forint alatt.
Utolsó, köszönöm a válaszodat!
Teljes mértékben igazad van amúgy. Nehéz ez a keresztszülőség :) Főleg hogy még nem vagyunk járatosak benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!