Hány hetes korban szokás keresztelőt tartani? És a fülbevalót illik belerakni keresztelő előtt vagy inkább után a kislányom fülébe? Milyen ajándékot vegyünk neki keresztelőre, ha mástol fog kapni arany ékszert.
Ezt szokàsa vùàlogatja!Annak idejèn81"ben èn màr ugy jottem ki a korhàzbol ,hogy a fulembe volt a fulbevalo.
Az èn kicsim 2hetes volt mikor megkereszteltuk.De a fule mèg nem volt kilove.Igy csak egy szèp kis arany nyaklànc volt a nyakàban medàllal.
Szerintem kèrdezd meg a szuloket mire lenne szuksège a picinek!én orultem volna,ha megkèrdeztèk volna!
Szia!
Nekem 5 hós a kislányom és mikor megszülettet a kórházban kiszuratam a fülijét mi vettünk egy pár arany fülbevalót és be is rakatuk. A keresztelőt 1 éves korában szeretnénk tartani. szerintem a szűlők maaguk döntik el, h akarnak a babácskának venni valamit, vagy sem. A keresztszülöktől illő az ékszer általában. Mi annak idején a fiamnak nem vettünk külön ékszert a keresztelőre, a lányunknak viszont szeretem volna hamár úgy jön ki a kórházból h a fülbevaló van a fülijében.
Szóval ahogy érzitek!
Szia!
Nálunk most 6 hónaposan volt a kislányom keresztelője. S mivel mi a fülbevalót már előtte megvettük (és már a fülébe is tetettük 4 hónaposan) ezért a keresztszülőktől egy aranynyakláncot kapott.
De kapott még a rokonoktól babát, ruhácskákat, játékokat és etetőszéket is... Szóval ez mindenhol másképp van. Remélem tudtam azért segíteni.
Mi 8 hetesek vagyunk. A keresztelőt 6 hónapos kora körülre tervezzük.
Fülbevaló:
A kórházban a csecsemősnővérke megcsinálta neki (persze nem ingyen) azóta sincs vele semmi gond!
30 éve nekem is a kórházban fúrták ki a fülemet :)
"van ami örök"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!