Fejlődési ugrás, vagy rossz alvási szokás?
Kislányom 9 hetes korától kezdve átaludta az éjszakákat. Kb. 5-6 hétig. Akkor elkezdett ébredni, volt olyan éjszaka, hogy akár 2-szer is evett, és többször felébredt csak úgy, és sírdogált, nyöszörgött. Először fogzásra gyanakodtunk, kentük mindennel, úgyis kelt.
Ez így ment 5-6 hétig. Vettünk borostyán láncot, akkor nyugodtabbak lettek az éjszakák, kb. 2 hét után már átaludta újra az éjszakákat, néha-néha ébredt fel inni kicsit.
De most pár napja megint ébred hajnalban, alig akar elaludni, aztán kb. 3/4 óra vergődés után eszik, és úgy alszik vissza reggelig.
Ez most fejlődési ugrás lehet, vagy megint kezdődik a rosszul alvós periódus?
Mit tehetnék, hogy jobban aludjon?
Most pontosan mennyi idős a babád???
Lehet fura amit írok de inni miért adtál a babának éjszaka??Én soha nem csak a kötelező szoptatás és kész.Szoptatsz még???Valami napirendi gond lehet nálatok,vagy rossz a környezet ahol alszik pl.zajos,fényes stb.esetleg nappal sokat alszik.Minél elöbb abba kell hagyni az éjszakai evést ivást,bár nem tudom mennyi idős és van tejed még????!!!
Nem szoptatom, tápszeres, illetve már eszik szilárdat is.
Azért kapott inni, mert szomjas volt. Gondolom a meleg miatt.
Jövő héten lesz 6 hónapos. Már nem nagyon kéne ennie éjszaka, ezt tudom én is. Ezért nem tudom, hogy ez most a 6 hónapos fejlődési ugrás, vagy valami más? Mert ha más a gond, akkor azt orvosolni kell.
Nap közben most kezd átállni a kétszeri alvásra, eddig 3-szor aludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!