Utál hason lenni, ez fejlödési rendellenesség vagy csak rossz szokás?
Szia!
Az én kisfiam sem szeretett hason feküdni. Mindig ordítás volt,és nem volt hajlandó oldalra fordítani a fejét,ha már nem bírta,hanem úgy csinált,mint a te babád. Azt hittük már soha nem lesz jobb. De lett.Bár azóta is elég lusta. Most már 9 hónapos. Négykézlábra tud állni, le tud ülni belőle. Mégis,ha hason van, inkább üvölt,hogy segítsünk neki, minthogy felülne egyedül.
Hidd el, nálatok is eljön majd mindennek az ideje.Szerintem nem szabad siettetni. Minden nap fordítsd hasra 5-10 percre, de ne erőltesd. Orvoshoz szerintem nem kell vinni.
Mindkét lányommal így volt, amikor megerősödtek, már szerettek pocin lenni, ne aggódj!
Én annyit csináltam, hogy minden nap 1x hasra tettem, és ameddig nem kezdett nyűglődni, addig hagytam úgy, aztán átfordítottam, egy idő után észrevettem, hogy hosszú percekig bírja. Esetleg érdekes tárgyakat tegyél neki oda, akkor "nem veszi észre" hogy fárad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!