Utál hason lenni, ez fejlödési rendellenesség vagy csak rossz szokás?
A kislányom ilyen volt!Az orvos,a védőnő cseszegettek is miatta,ráadásul az enyém kövér is!Az ortopédián 3 hónaposan megkérdeztem,hogy látnak-e valamit,vagy gond lehet-e,hogy csak üvölt hason.Én megnyugodtam,mert ott a doki azt mondta,hogy a házi orvosoknál most ez a "divat".
Nem erőltettem,4.5 hónaposan megfordult,6 hónaposan felült,7 hónaposan állt,9.5 hónaposan elindult.1 éves,fut és még mindig nagyon kövér!
A fiam(17 éve),amikor született akkor csak hason lehettek a kórházban.Ő megszokta és mindig hason aludt.Erősebb sem volt sokkal,mert 2 héttel csinált előbb mindent,mint a kicsi.
Tegyél oldalra a kiságy rácsára szemmagasságba játékot(csörgő madzagról lelógatva,plüssök kikötve)ezt érdekesnek fogja találni és forgatja majd a fejecskéjét.
Szia!
3 hónapos korában 7 kiló volt!Szépítgethetem,de akkor is kövér!Ez nem vett vissza a tempójából,mert ,mint írtam elég korán csinált mindent.Próbáld,amit írtam,hogy a kiságy oldalára lógass színes játékokat.A lányom 3 hónaposan belefúrta az ágyba a fejét,úgy ordított hason.inkább lejjebb nyomta a fejét,mint emelte volna.Sokszor tettem ki a nagyágyra,ott oldalra fordítottam,azt szerette.1 évesen sokszor alszik hason,de csak mióta magától forog.Szerintem ne aggódj,de engem az ortopédián nyugtattak meg,nekik elhittem,hogy minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!