Babátok milyen ajándékokat kapott a keresztelőre? Kapott egyáltalán, szokás ilyenkor adni?
Meg volt mindene így pénzt kértünk a saját bankszámlájára, én ennek látom értelmét....
De kaptunk még vásárlási utalványokat (baba boltokba), arany nyakláncot kis kereszttel (ha nagy lesz megkapja, de örök emlék lesz)
Tőlünk azt kapta h elvittük vadasparkba és utána étterembe, nagyon élvezte. :)
Mi direkt mondtuk, hogy senki ne vegyen semmit...
a keresztanya (noverem) vett egy pici ezusdobozt amibe az elso kiesett fogat kell majd beletennie.Nagyon aranyos kis macis dobozka.
A keresztapatol (ferjem gyerekkori baratja) egy aranymedalt vett.
Apukam egy aranylancot es egy aranymedalt (nagyon nem orultem neki, mert nekik nagyobb szukseguk lenne a penzre, de jol esett, hogy osszesporolta ra a penzt)
Anyukam beleszallt a gyogycipojenek az araba, mert 20.000 ft volt az a pici cipello.
Baratnomtol egy konyvet es egy takarot kapott.
Anyosektol semmit, de ok sosem vesznek Neki semmit igy nem volt nagy a meglepetes( viszont besertodott, hogy miert csak a szuk csaladot hivtuk meg, mert ezt nem igy illett volna...persze az ettermi szamlaba nem szallt be.Nem tudom honnan gondolta, hogy az osszes rokont majd etetem itatom, ugy, hogy van akit 2-3 eve nem is lattam....)
Mi is vadasparkban voltunk masnap, meg egyebkent is eleg nagy "kirandulas" volt neki, mert kulfoldon elunk es a keresztelo miatt mentunk haza.
Az én kislányom a keresztszülőktől egy pár fülbevalót, egy nyakláncot (szettben a fülbevalóval), egy csipke keresztelői ruhát és egy hatalmas micimackót kapott.
Mindenkitől pénzt és valami kisebb ajándékot kaptunk (baba ruha, plüss, ilyesmi).
Keresztszülőktől fülbevalót, másoktól főleg pénzt és/vagy vmi apróságot.
Van, aki megkérdezi ilyenkor, hogy mit szeretnének a szülők a picinek. Én ezt is jó ötletnek tartom, hiszen a babának lesz az ajándék és nyilván a szülők is jobban örülnek, ha olyat kapnak, ami egyébként is hasznos, vagy amire szüksége van a babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!