Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babátok milyen ajándékokat...

Babátok milyen ajándékokat kapott a keresztelőre? Kapott egyáltalán, szokás ilyenkor adni?

Figyelt kérdés
2011. szept. 22. 23:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
62%
Keresztszüleitől fülbevalót.
2011. okt. 1. 16:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Nálunk is lesz nemsokára keresztelő, meg volt is régebben, de én egy dolgot nem értek.

Az oké, hogy a keresztszülőktől kap ajándékot, de ki az a mindenki más (mondjuk nagyszülők?) és nekik miért kellene venni a gyereknek ajándékot keresztelőkor?

2011. okt. 1. 16:42
 13/15 anonim ***** válasza:
62%
Nálunk az a szokás hogy csak a keresztszülő vesz ajándékot.Az én kislányom fülbevalót kapott.
2011. okt. 1. 19:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Kislányom a nagymamáéktól arany fülbevalót kapott, másik nagymamitól a ruhácskát, amiben a keresztelés volt és egy játékot. Testvértől bébikompot, ruhát, csörgőt, tőlünk mivel nyáron volt, egy strandsátrat, egy csónakot, egy kis tortát (élete első tortáját), egy könyvet, egy virágcsokrot, (élete első csokrát),és egy emléklapot kapott. Nálunk csak a nagyszülőket és a testvéreinket szokás meghívni, és a testvér volt a keresztszülő. De szerintem nem kell nagy ajándékozás, én mondtam is mindenkienek, h nem kell venni semmit, én is csak a tortát meg a csokrot akartam,képeslappal,amit eltehet emlékbe, de kellett a csónak, meg a sátor nyárra, és más alkalom nem volt, amire megkaphatta volna.
2011. okt. 1. 20:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Szűk család volt meghívva,keresztanya,keresztapa,mamák,taták és dédi.Keresztszülők megvették a ruhát+ pénz,mindenki más pénzt adott.35eFt jött össze,azon pedig a kocsiba vettem egy biztonsági gyerekülést.
2011. okt. 1. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!